Një alternativë ndaj Audext- shikoni ndryshimin me Gglot

Audext dhe Gglot mund të mbushin të njëjtën kamare, por ne e bëjmë atë më mirë, dhe ja pse!

Besuar nga:

Google
logo youtube
logo amazon
logo facebook

Çfarë lloj shërbimesh ofrojmë?

Auxdext dhe Gglot ofrojnë përkthim dhe transkriptim për audion dhe videon tuaj, por mjetet tona janë më të gjithanshme. Këtu është një krahasim i shërbimeve të tyre në krahasim me tonat:

img i ri 087

Ne të dy ofrojmë redaktorë kur transkripti juaj të përfundojë

Softuerët tanë përdorin algoritme të avancuara për të përcaktuar se kur dhe kush po flet në transkriptin tuaj, por ju lejojnë të ndryshoni pjesë të tij në rast pasaktësish ose nëse kërkohet pak aftësi.

Shërbimet tona përdoren nga profesionistë

Audext dhe Gglot janë të besueshëm për ata që punojnë në fusha të respektuara: juristët, gazetarët, profesorët dhe me fuqinë e MDGlot profesionistët mjekësorë e përdorin atë gjithashtu. Sigurisht, nuk është vetëm për profesionistët. Podcasters, YouTubers dhe studentët përdorin softuerin tonë gjithashtu për nevojat e tyre krijuese ose akademike.

img i ri 086
img i ri 085

Plani i çmimeve të Gglot është fleksibël

Ne ofrojmë një minutë transkriptim për 20 cent në minutë, ndërsa Audext tarifon pesë dollarë në orë. Softueri ynë është i përsosur për ato video të vogla për të cilat ju nevojiten titrat, por mund të transkriptojë skedarë me orë të tëra në pak minuta të shkurtra!

Megjithatë, më e rëndësishmja…

Gglot ofron më shumë përkthime!

Sa gjuhë transkripton Gglot?

Nga anglishtja në kinezisht në rusisht në vietnamezisht në gjermanisht, punxhabi, turqisht, koreanisht, frëngjisht…dhe përsëri në anglisht, Gglot mund të përkthejë dhe transkriptojë skedarin tuaj në mbi 100 gjuhë!

img i ri 084
pulti i gglot safary 1024x522 1

Është aq e lehtë sa 1-2-3

  1. Ngarko MP3, MP4, OGG, MOV, etj. dhe zgjidh gjuhën që do të transkriptohet.
  2. Do të duhen disa minuta për të përfunduar transkriptin, në varësi të gjatësisë dhe madhësisë së skedarit tuaj. Provo ta transkriptosh vetë skedarin tënd dhe shiko sa shpejt mund ta bëjë Gglot!
  3. Korrigjoni dhe eksportoni. Hekurosni çdo gabim që mund të ketë transkripti, shtoni disa shtesë për aftësi dhe mbaroni! Transkripti i përsosur për çdo gjë që ju nevojitet është në majë të gishtave tuaj.

Ende nuk jeni të bindur?

Transkriptimi dhe përkthimi shkojnë dorë për dore; ato janë të dyja integrale për komunikimin e botës. Për fat të mirë, softueri i Gglot i bën të dyja! Keni një film për të cilin keni nevojë për titra në anglisht? Gglot ju ka mbuluar. Keni një klient, pacient ose një tjetër që nuk e flet gjuhën tuaj? Gglot ju ka mbuluar. I përdorur si nga profesionistët ashtu edhe nga fillestarët, programi ynë i transkriptimit dhe i përkthimit është i përballueshëm, i shpejtë dhe i lehtë për t'u përdorur.

Provoni Gglot falas

Nuk ka karta krediti. Nuk ka shkarkime. Asnjë mashtrim i keq.