Tint Alternative - përfito më shumë nga Gglot

Përdorni mjetin tonë alternativ Tint për të gjitha nevojat tuaja të transkriptimit!

Besuar nga:

Google
logo facebook
logo youtube
zmadhimi i logos
logo amazon
logo reddit

Çfarë është Gglot?

Gglot është një shërbim transkriptimi në internet, i fokusuar në dhënien e përmbajtjes suaj më të kuptueshme duke krijuar titra dhe titra. Duke përdorur softuerin tonë intuitiv, ne lejojmë që podkastet, videot, intervistat ose çfarëdo tjetër që bëni të shkojë aq shumë për shikuesit tuaj. Ndryshe nga konkurrentët tanë, ne bëjmë tre gjëra më mirë:
img i ri 095

Ne e kuptojmë fjalimin e njeriut

Algoritmet tona mbështeten nga transkriptues dhe përkthyes njerëzorë, duke krijuar një shërbim të fuqishëm transkriptimi që jo vetëm e di se kush po flet (ju, shoku juaj i lojës ose personi që sapo hyri në dhomën tuaj), por e bën atë me saktësi të pashoqe.

Ne e bëjmë atë shpejt

Transkriptuesit njerëzorë janë të ngadaltë, joefikas - lehtësisht të shpërqendrueshëm. Ndonjëherë ju duhet të ridëgjoni një pjesë të audios për t'u siguruar që nuk keni bërë një gabim, ose ndoshta keni shkruar gabimisht një grup fjalësh - ndoshta duhet të shkoni të bëni diçka krejtësisht tjetër. Përdorimi i orëve të audios Gglot mund të transkriptohet në minuta të thjeshta, duke ju kursyer kohë dhe energji të shpenzuar më mirë për të bërë atë që ju pëlqen.

img i ri 083
img i ri 079

Ne e bëjmë atë vetëm me çmimin e duhur

Në Trint, ata nuk kanë një politikë çmimi të përpiktë si Gglot. Trint ka vetëm plan mujor dhe vjetor i cili është 60 dollarë për përdorues në muaj për fillim, 75 dollarë për përdorues në muaj për të avancuar.

Në Gglot, ju mund t'i merrni të gjitha këto për vetëm 0,20 dollarë cent në minutë - qofshin titrat tuaja në spanjisht, kinezisht, italisht, rusisht…ose thjesht anglisht. Ne garantojmë se do të kurseni kohë dhe para kur përdorni softuerin tonë!

pulti i gglot safary 1024x522 1

Është aq e lehtë sa 1-2-3

  1. Ngarko MP3, MP4, OGG, MOV, etj. dhe zgjidh gjuhën që do të transkriptohet.
  2. Do të duhen disa minuta për të përfunduar transkriptin, në varësi të gjatësisë dhe madhësisë së skedarit tuaj. Provo ta transkriptosh vetë skedarin tënd dhe shiko sa shpejt mund ta bëjë Gglot!
  3. Korrigjoni dhe eksportoni. Hekurosni çdo gabim që mund të ketë transkripti, shtoni disa shtesë për aftësi dhe mbaroni! Transkripti i përsosur për çdo gjë që ju nevojitet është në majë të gishtave tuaj.

Pse ne?

Kur krahasohen me një transkriptues njerëzor, algoritmet mund të kuptojnë dhe transkriptojnë fjalimin dhjetë herë më shpejt. Arritni më shumë në më pak kohë kur përdorni softuerin tonë hiper-efikas. Dëshironi të implementoni titrat në videon tuaj në Youtube? Gglot ju ka mbuluar. Dëshironi të merrni një transkript të podcast-it tuaj për të rritur kërkimet përmes fjalëve kyçe? Gglot ju ka mbuluar. Kishit një takim në internet të cilit nuk mund t'i kushtonit vëmendje të plotë? Gglot ju ka mbuluar. Ngarkoni skedarin tuaj tek ne dhe ne do t'ju japim një transkript të saktë për ta lexuar, integruar ose publikuar në asnjë kohë; për më pak se shërbimet e tjera! Në vend të Trinting, provoni Ggloting në vend të kësaj.

Provoni Gglot falas

Nuk ka karta krediti. Nuk ka shkarkime. Asnjë mashtrim i keq.