Shtoni titrat në Video Gglot

Transkriptoni, shpërndani dhe titroni videot tuaja me lehtësi - të gjitha me Gglot!

Besuar nga:

Google
logo youtube
logo amazon
logo facebook
img1

Merrni transkriptime të shpejta dhe të sakta!

Zhbllokoni potencialin e plotë të videove tuaja me Gglot - Transkriptoni, Ndani dhe Shtoni titrat me lehtësi. Me Gglot, ju keni fuqinë për ta bërë përmbajtjen tuaj video më të aksesueshme dhe me ndikim se kurrë më parë. Provojeni sot!

Titrat janë një mjet thelbësor për të përmirësuar aksesin dhe të kuptuarit e përmbajtjes suaj të videos. Me Gglot, mund të shtoni lehtësisht titra të sakta në videot tuaja, duke ju kursyer kohë dhe përpjekje të vlefshme.

Softueri ynë i përparuar i transkriptimit përmban një gjenerues automatik të titrave që thjeshton procesin e titrave. Pavarësisht nëse jeni krijues i përmbajtjes, gazetar ose akademik, zgjidhja e titrave të Gglot është mjeti i përsosur për të përmirësuar aksesin dhe shtrirjen e përmbajtjes tuaj multimediale.

Platforma jonë miqësore për përdoruesit thjeshton procesin e titrave, duke e bërë atë të aksesueshëm për përdoruesit e të gjitha niveleve të aftësive. Ju mund të zgjidhni të shtoni titrat në videon tuaj në tre mënyra të ndryshme - duke i shtypur ato manualisht, duke përdorur softuerin tonë të fjalës në tekst për gjenerim automatik ose duke ngarkuar një skedar titrimi para-ekzistues (p.sh., SRT, VTT, ASS, SSA, TEKST).

Provoni të shtoni titrat në video?

Këtu janë disa mënyra për ta bërë atë:

ohno

Me dorë (Nuk rekomandohet)

Duke përdorur redaktorin e YouTube, mund të krijoni titra manualisht duke zgjedhur gjuhën dhe më pas duke shtypur fjalët. Megjithatë, të gjitha problemet me transkriptimin njerëzor vijnë me të, duke ju kushtuar shumë kohë dhe energji. Shtimi manual i titrave në videot tuaja mund të jetë një detyrë e frikshme dhe kërkon kohë. Nga shtypja e çdo fjale deri te sinkronizimi i kohës me videon tuaj, është një proces që kërkon shumë përpjekje dhe vëmendje ndaj detajeve. Për të mos përmendur, mund të jetë e vështirë të sigurohet saktësia dhe qëndrueshmëria gjatë gjithë videos.

Manualisht me Gglot

Në vend që të dëgjoni dhe të transkriptoni, të dëgjoni dhe të transkriptoni… lëreni softuerin e Gglot të dëgjojë një herë - dhe ju lejoni të transkriptoni pjesën tjetër! Kur të merrni transkriptin tuaj, kopjoni dhe ngjisni tekstin me vulat kohore të përshtatshme, gjë që do t'ju kursejë një sasi të konsiderueshme të kohës dhe përpjekjes.

Redaktori i YoutubeCaption
bllokoj

Automatikisht me Gglot

Ndoshta do të dëshironit të kurseni edhe më shumë kohë dhe të mos e transkriptoni fare manualisht. Për fat të mirë, Gglot mund ta kthejë transkriptimin tuaj në një skedar .srt, .vtt ose ndonjë skedar tjetër që përmban meta të dhëna. Kapërceni ndërmjetësin (ju) dhe ngarkoni skedarin tuaj direkt në Vimeo, Youtube ose në ndonjë faqe tjetër të pritjes së videove dhe shikoni shpejtësinë e pashembullt me të cilën ai titron për ju!

Ja si ta bëni:

Me Gglot, ju mund të transkriptoni skedarët tuaj audio shpejt dhe lehtë, pa sakrifikuar saktësinë ose cilësinë. Pra, çfarë po prisni? Provojeni sot!

  1. Ngarkoni skedarin tuaj audio dhe zgjidhni gjuhën e përdorur në audio.

  2. Uluni dhe relaksohuni ndërsa algoritmet tona të përparuara konvertojnë audion në tekst në vetëm pak minuta.

  3. Korrigjimi dhe eksportimi: Pasi të përfundojë transkriptimi, kushtojini disa momente për të rishikuar tekstin për saktësi dhe për të bërë çdo modifikim të nevojshëm. Më pas, shtoni disa prekje përfundimtare, klikoni në eksport dhe mbaroni!

Ju e keni konvertuar me sukses audion tuaj në një skedar teksti që mund ta përdorni për çdo qëllim. Është kaq e thjeshtë!

 

si 1

Provoni GGLOT falas!

Ende po mendoni?

Bëni hapin me GGLOT dhe përjetoni ndryshimin në shtrirjen dhe angazhimin e përmbajtjes suaj. Regjistrohuni tani për shërbimin tonë dhe ngrini mediat tuaja në lartësi të reja!

Partnerët tanë