Një alternativë Amberscript - bëni më shumë me Gglot

Shërbimet e Gglot shkojnë përtej transkriptimit - dhe ne do t'ju tregojmë pse!

Çfarë të bëjmë më mirë?

Amberscript ofron transkriptime automatike dhe manuale, që do të thotë se ju ose kurseni kohë dhe para me koston e saktësisë, ose kurseni saktësinë ndërsa shpenzoni kohë dhe para. Këtu është një krahasim i shërbimeve të tyre në krahasim me tonat:

img i ri 094

Ne të dy ofrojmë redaktorë për transkriptimin tuaj të përfunduar

Softuerët tanë përdorin algoritme të avancuara për të përcaktuar se kur dhe kush po flet në transkriptin tuaj, por ju lejojnë të ndryshoni pjesë të tij në rast pasaktësish ose nëse kërkohet pak aftësi.

Shërbimet tona përdoren nga profesionistë

Amberscript dhe Gglot janë të besueshme për ata që punojnë në fusha të respektuara: juristët, gazetarët, profesorët dhe me fuqinë e profesionistëve mjekësorë të MDGlot e përdorin atë gjithashtu. Sigurisht, nuk është vetëm për profesionistët. Krijuesit aspirantë të përmbajtjes, podkasterët e vegjël dhe krijuesit e tjerë përdorin softuerin tonë gjithashtu për nevojat e tyre krijuese.

img i ri 093
img i ri 092

Ndërsa Amberscribe mund të jetë më i lirë…

Amberscribe ofron softuerin e tyre automatik për 10 dollarë në orë, një ndryshim prej 2 dollarësh kur krahasohet me 0,20 dollarë në minutë të Gglot (për llogaritë falas)…

Transkriptimi i tyre është i kufizuar vetëm në NJË gjuhë

Sa gjuhë transkripton Gglot?

Nga anglishtja në kinezisht në rusisht në vietnamezisht në gjermanisht, punxhabi, turqisht, koreanisht, frëngjisht…dhe përsëri në anglisht, Gglot mund të përkthejë dhe transkriptojë skedarin tuaj në mbi 100 gjuhë!

img i ri 091
pulti i gglot safary 1024x522 1

Është aq e lehtë sa 1-2-3

  1. Ngarko MP3, MP4, OGG, MOV, etj. dhe zgjidh gjuhën që do të transkriptohet.
  2. Do të duhen disa minuta për të përfunduar transkriptin, në varësi të gjatësisë dhe madhësisë së skedarit tuaj. Provo ta transkriptosh vetë skedarin tënd dhe shiko sa shpejt mund ta bëjë Gglot!
  3. Korrigjoni dhe eksportoni. Hekurosni çdo gabim që mund të ketë transkripti, shtoni disa shtesë për aftësi dhe mbaroni! Transkripti i përsosur për çdo gjë që ju nevojitet është në majë të gishtave tuaj.

Ende nuk jeni të bindur?

Transkriptimi dhe përkthimi shkojnë dorë për dore; ato janë të dyja integrale për komunikimin e botës. Për fat të mirë, softueri i Gglot i bën të dyja! Keni një film për të cilin keni nevojë për titra në anglisht? Gglot ju ka mbuluar. Keni një klient, pacient ose një tjetër që nuk e flet gjuhën tuaj? Gglot ju ka mbuluar. I përdorur si nga profesionistët ashtu edhe nga fillestarët, programi ynë i transkriptimit dhe i përkthimit është i përballueshëm, i shpejtë dhe i lehtë për t'u përdorur.

Provoni Gglot falas

Nuk ka karta krediti. Nuk ka shkarkime. Asnjë mashtrim i keq.