Transkriptoni çdo gjë në minuta

Transkriptimi i skedarëve audio ose video mund të jetë një detyrë që kërkon kohë dhe e lodhshme, por Gglot është këtu për të ndryshuar lojën. Mundësuar nga AI i avancuar.

img1

Transkriptoni çdo gjë në tekst

Transkriptoni çdo gjë në tekst
Punon me ju, jo kundër jush

Gglot ju mundëson të transkriptoni ose përktheni çdo skedar audio ose video në minuta, duke thjeshtuar rrjedhën tuaj të punës dhe duke rritur produktivitetin. Pavarësisht nëse jeni duke punuar në një intervistë, një video, kërkime akademike ose ndonjë projekt tjetër, Gglot punon me ju, jo kundër jush, për të ofruar transkriptime të shpejta.

Karakteristikat kryesore të Gglot

1.

Transkriptimet e fuqizuara nga AI: Gglot shfrytëzon fuqinë e algoritmeve të avancuara të AI për të ofruar transkriptime të sakta në një pjesë të kohës që do të duhej për të transkriptuar manualisht. Kjo teknologji e fundit ju kursen kohë dhe përpjekje, duke ju lejuar të përqendroheni në aspekte më kritike të projektit tuaj.

2.

Funksionaliteti brenda shfletuesit: Gglot funksionon drejtpërdrejt në shfletuesin tuaj, duke ofruar një zgjidhje transkriptimi lehtësisht të arritshme dhe miqësore për përdoruesit. Nuk ka nevojë për instalime të komplikuara softuerësh ose mjete shtesë – thjesht ngarkoni skedarin tuaj dhe Gglot kujdeset për pjesën tjetër.

3.

Aplikime të gjithanshme: Gglot është perfekt për një gamë të gjerë nevojash transkriptimi, duke përfshirë intervista, video, kërkime akademike, podkaste dhe më shumë. Cilido qoftë projekti juaj, teknologjia e përparuar e Gglot do të sigurojë rezultate të shpejta dhe të sakta.

4.

Redaktori interaktiv: Redaktori intuitiv i Gglot ju lejon të rishikoni dhe modifikoni pa mundim transkriptimet tuaja. Sugjeroni fjalorin dhe bëni ndryshime me lehtësi, duke u siguruar që transkripti juaj përfundimtar të jetë i lëmuar dhe i saktë.

Eksploroni përkthimet globale me Gglot

I shpejtë, i saktë dhe i besueshëm

Gglot sjell një gamë të gjerë përkthimesh në majë të gishtave tuaj, duke kombinuar teknologjinë e avancuar të AI me një ekip të jashtëzakonshëm përkthyesish njerëzorë për të siguruar zgjidhje gjuhësore të shpejta, të sakta dhe të besueshme. Me mbështetje gjithëpërfshirëse gjuhësore dhe një shkallë të shkëlqyer suksesi, Gglot plotëson të gjitha nevojat tuaja për përkthim, nga gjuhët e njohura si anglishtja, spanjishtja dhe kinezishtja në gjuhët më pak të folura. Përjetoni përkthime të pashembullta përmes algoritmeve më të avancuara të Gglot dhe përkthimeve manuale të ekspertëve brenda aplikacionit, duke ju dhënë besimin për të komunikuar në mënyrë efektive nëpër gjuhë në një botë gjithnjë e më të globalizuar.

Përkthejeni nga A në Z

Fuqia e Gglotit

Përkthime për një fillim të ri
Një milion raste përdorimi të përshtatura për ju
Përkthime për një fillim të ri

Kur Gglot trajton dokumentet tuaja të ndjeshme, i trajton ato duke pasur parasysh privatësinë. Të dhënat tuaja janë të sigurta dhe të sigurta me kriptim më të fundit. Ne nuk kemi qasje në asnjë të dhënë nga dokumentet e tua ose përkthimet e tyre. Nëse jeni duke udhëtuar në një vend të ri dhe keni nevojë për dokumente të rëndësishme të përkthyera, Gglot ju ka shpinën.

Një milion raste përdorimi të përshtatura për ju
Çdo raport teknik në çdo gjuhë

Gglot ka kuptimin vendas të termave teknikë, duke e bërë të lehtë përkthimin e raporteve teknike. Rrjeti nervor i avancuar që drejton gjuhën natyrale të Gglot mund të krijojë lidhje pa probleme midis kontekstit të raportit tuaj.

Çdo raport teknik në çdo gjuhë
Transkriptoni intervistat tuaja
Një milion raste përdorimi të përshtatura për ju
Transkriptoni intervistat tuaja

Aftësia e Gglot për të dalluar altoparlantë të shumtë është një fitore masive kur bëhet fjalë për transkriptimin e audios dhe videos me shumë altoparlantë të ndryshëm. Me filtrin e shkëlqyer të fjalorit të Gglot, mund të shtoni terma të rëndësishëm zhargon midis jush dhe të intervistuarit tuaj për t'u siguruar që asgjë të mos humbasë.

Një milion raste përdorimi të përshtatura për ju
Titrat për videon tuaj virale

Gglot mund të transkriptojë lehtësisht videon tuaj më të fundit në YouTube. Nuk kërkohet ngarkim. Thjesht ngjitni një lidhje YouTube në panelin e kontrollit dhe Gglot do ta shkarkojë, përpunojë dhe transkriptojë automatikisht atë.

Titrat për videon tuaj virale

Si funksionon Gglot

Si funksionon Gglot
Hapi 1
Ngarkoni

Gglot mbështet një gamë të gjerë skedarësh video dhe audio, duke eliminuar nevojën për konvertim të formatit. Kjo ju mundëson të caktoni numrin e folësve dhe të specifikoni ndonjë terminologji unike për transkriptim të saktë.

Hapi 2
Redakto

Përdorni pa mundim redaktorin e integruar të transkriptit të Gglot për të propozuar rregullime në fjalorin dhe identifikimin e folësit. Redaktori sinkronizohet me audion tuaj origjinale, duke ofruar kontroll të saktë mbi transkriptimet e vulosura kohore të krijuara paraprakisht.

Si funksionon Gglot
Si funksionon Gglot
Hapi 3
Shkarko

Transkriptimet e avancuara të Gglot janë të disponueshme menjëherë për t'u integruar në projektin tuaj më të fundit.

Me Gglot, ju mund të shkarkoni pa ndërprerje transkriptin tuaj në formate të ndryshme, si SRT, VTT dhe SBV, për të përmbushur nevojat tuaja specifike.

Çmimet

Plani i ruajtjes

$ 14
99
Mujore
 • Minutat e transkriptimit - 75
 • Kufiri i minutave të titrave – 75
 • Kufiri i fjalëve të përkthimit - 1000
 • Kufiri i skedarëve të konvertuar - 10
 • Kohëzgjatja maksimale e skedarit – 60 min
 • Konvertoni çdo skedar deri në 2 GB
 • Mbi 100 gjuhë dhe dialekte
 • Redaktori i tekstit në internet
 • Njohja e shumëfishtë e altoparlantëve
 • Formatet e mbështetura audio dhe video
 • Eksporti i avancuar
 • Ruajtje e pakufizuar e skedarëve
 • Mbështetje me email
 • Mbështetja e shumë përdoruesve (Ekipet)
 • Bilanci shtesë

Plani Pro

$ 49 Mujore
 • Minutat e transkriptimit - 275
 • Kufiri i minutave të titrave – 275
 • Kufiri i fjalëve të përkthimit - 5000
 • Kufiri i skedarëve të konvertuar - 50
 • Kohëzgjatja maksimale e skedarit – 120 min
 • Konvertoni çdo skedar deri në 2 GB
 • Mbi 100 gjuhë dhe dialekte
 • Redaktori i tekstit në internet
 • Njohja e shumëfishtë e altoparlantëve
 • Formatet e mbështetura audio dhe video
 • Eksporti i avancuar
 • Ruajtje e pakufizuar e skedarëve
 • Mbështetje me email
 • Mbështetja e shumë përdoruesve (Ekipet)
 • Bilanci shtesë

Plani i avancuar

$ 149 Mujore
 • Minutat e transkriptimit - 950
 • Kufiri i minutave të titrave – 950
 • Kufiri i fjalëve të përkthimit - 20000
 • Kufiri i skedarëve të konvertuar - 200
 • Kohëzgjatja maksimale e skedarit – 240 min
 • Konvertoni çdo skedar deri në 2 GB
 • Mbi 100 gjuhë dhe dialekte
 • Redaktori i tekstit në internet
 • Njohja e shumëfishtë e altoparlantëve
 • Formatet e mbështetura audio dhe video
 • Eksporti i avancuar
 • Ruajtje e pakufizuar e skedarëve
 • Mbështetje me email
 • Mbështetja e shumë përdoruesve (Ekipet)
 • Bilanci shtesë

Plani i ruajtjes

$ 149
99
Vjetore
 • Minutat e transkriptimit - 75
 • Kufiri i minutave të titrave – 75
 • Kufiri i fjalëve të përkthimit - 1000
 • Kufiri i skedarëve të konvertuar - 10
 • Kohëzgjatja maksimale e skedarit – 60 min
 • Konvertoni çdo skedar deri në 2 GB
 • Mbi 100 gjuhë dhe dialekte
 • Redaktori i tekstit në internet
 • Njohja e shumëfishtë e altoparlantëve
 • Formatet e mbështetura audio dhe video
 • Eksporti i avancuar
 • Ruajtje e pakufizuar e skedarëve
 • Mbështetje me email
 • Mbështetja e shumë përdoruesve (Ekipet)
 • Bilanci shtesë

Plani Pro

$ 490 Vjetore
 • Minutat e transkriptimit - 275
 • Kufiri i minutave të titrave – 275
 • Kufiri i fjalëve të përkthimit - 5000
 • Kufiri i skedarëve të konvertuar - 50
 • Kohëzgjatja maksimale e skedarit – 120 min
 • Konvertoni çdo skedar deri në 2 GB
 • Mbi 100 gjuhë dhe dialekte
 • Redaktori i tekstit në internet
 • Njohja e shumëfishtë e altoparlantëve
 • Formatet e mbështetura audio dhe video
 • Eksporti i avancuar
 • Ruajtje e pakufizuar e skedarëve
 • Mbështetje me email
 • Mbështetja e shumë përdoruesve (Ekipet)
 • Bilanci shtesë

Plani i avancuar

$ 1490 Vjetore
 • Minutat e transkriptimit - 950
 • Kufiri i minutave të titrave – 950
 • Kufiri i fjalëve të përkthimit - 20000
 • Kufiri i skedarëve të konvertuar - 200
 • Kohëzgjatja maksimale e skedarit – 240 min
 • Konvertoni çdo skedar deri në 2 GB
 • Mbi 100 gjuhë dhe dialekte
 • Redaktori i tekstit në internet
 • Njohja e shumëfishtë e altoparlantëve
 • Formatet e mbështetura audio dhe video
 • Eksporti i avancuar
 • Ruajtje e pakufizuar e skedarëve
 • Mbështetje me email
 • Mbështetja e shumë përdoruesve (Ekipet)
 • Bilanci shtesë

Plani i ruajtjes

$ 14
99
Mujore
 • Minutat e transkriptimit - 75
 • Kufiri i minutave të titrave – 75
 • Kufiri i fjalëve të përkthimit - 1000
 • Kufiri i skedarëve të konvertuar - 10
 • Kohëzgjatja maksimale e skedarit – 60 min
 • Konvertoni çdo skedar deri në 2 GB
 • Mbi 100 gjuhë dhe dialekte
 • Redaktori i tekstit në internet
 • Njohja e shumëfishtë e altoparlantëve
 • Formatet e mbështetura audio dhe video
 • Eksporti i avancuar
 • Ruajtje e pakufizuar e skedarëve
 • Mbështetje me email
 • Mbështetja e shumë përdoruesve (Ekipet)
 • Bilanci shtesë

Plani Pro

$ 49 Mujore
 • Minutat e transkriptimit - 275
 • Kufiri i minutave të titrave – 275
 • Kufiri i fjalëve të përkthimit - 5000
 • Kufiri i skedarëve të konvertuar - 50
 • Kohëzgjatja maksimale e skedarit – 120 min
 • Konvertoni çdo skedar deri në 2 GB
 • Mbi 100 gjuhë dhe dialekte
 • Redaktori i tekstit në internet
 • Njohja e shumëfishtë e altoparlantëve
 • Formatet e mbështetura audio dhe video
 • Eksporti i avancuar
 • Ruajtje e pakufizuar e skedarëve
 • Mbështetje me email
 • Mbështetja e shumë përdoruesve (Ekipet)
 • Bilanci shtesë

Plani i avancuar

$ 149 Mujore
 • Minutat e transkriptimit - 950
 • Kufiri i minutave të titrave – 950
 • Kufiri i fjalëve të përkthimit - 20000
 • Kufiri i skedarëve të konvertuar - 200
 • Kohëzgjatja maksimale e skedarit – 240 min
 • Konvertoni çdo skedar deri në 2 GB
 • Mbi 100 gjuhë dhe dialekte
 • Redaktori i tekstit në internet
 • Njohja e shumëfishtë e altoparlantëve
 • Formatet e mbështetura audio dhe video
 • Eksporti i avancuar
 • Ruajtje e pakufizuar e skedarëve
 • Mbështetje me email
 • Mbështetja e shumë përdoruesve (Ekipet)
 • Bilanci shtesë

Provoni Gglot falas

Nuk ka karta krediti. Nuk ka shkarkime. Asnjë mashtrim i keq.