Më e mira për - Alternativa Sonix

Gjeneratori ynë alternativ sonix i fuqizuar me AI dallohet në treg për shpejtësinë, saktësinë dhe efikasitetin e tij

Besuar nga:

Google
logo facebook
logo youtube
zmadhimi i logos
logo amazon
logo reddit

Çfarë është Gglot?

Gglot është një shërbim transkriptimi në internet, i fokusuar në dhënien e përmbajtjes suaj më të kuptueshme duke krijuar titra dhe titra. Duke përdorur softuerin tonë intuitiv, ne lejojmë që podkastet, videot, intervistat ose çfarëdo tjetër që bëni të shkojë aq shumë për shikuesit tuaj.

Ja çfarë mund të bëjmë për ju:

si 1

Transkripto automatikisht dhe saktë

Redaktori i integruar i Gglot ju lejon të ngarkoni, transkriptoni dhe përktheni skedarët tuaj shpejt dhe me lehtësi. Ne pranojmë një shumëllojshmëri të gjerë të formateve audio dhe video: MP3, MP4, M4A, MOV, OGG…dhe shumë të tjera. Pjesa më e mirë është se kushton vetëm 0,20 dollarë në minutë për përdoruesit falas, dhe 0,10 dollarë nëse shkoni pro!

Integrimi me shërbime të tjera

Pavarësisht nëse është Youtube, Zoom, Webex ose ndonjë platformë tjetër video dhe audio, Gglot mund t'ju ndihmojë të vendosni titrat në punën tuaj. Kurseni edhe më shumë kohë në mbajtjen e shikuesve dhe bëni edhe më shumë përpjekje në përmbajtjen tuaj me shërbimet tona online.

logot
img i ri 096

Përktheni transkriptet në mbi njëqind gjuhë

Nga anglishtja në kinezisht në frëngjisht në japonisht në rusisht, vietnamez...kthehu në anglisht, të dy përkthyesit e fuqishëm të Gglot dhe Happyscribe kanë njohuri të gjera në leksikonet e gjuhëve të ndryshme.

pulti i gglot safary 1024x522 1

Është aq e lehtë sa 1-2-3

  1. Ngarko MP3, MP4, OGG, MOV, etj. dhe zgjidh gjuhën që do të transkriptohet.
  2. Do të duhen disa minuta për të përfunduar transkriptin, në varësi të gjatësisë dhe madhësisë së skedarit tuaj. Provo ta transkriptosh vetë skedarin tënd dhe shiko sa shpejt mund ta bëjë Gglot!
  3. Korrigjoni dhe eksportoni. Hekurosni çdo gabim që mund të ketë transkripti, shtoni disa shtesë për aftësi dhe mbaroni! Transkripti i përsosur për çdo gjë që ju nevojitet është në majë të gishtave tuaj.

Ende nuk jeni të bindur?

Transkriptimi mund të jetë i ndërlikuar - aq më tepër kur përfshihet përkthimi. Por nuk duhet të jetë. Ekipi ynë i përkthyesve dhe programuesve ka kombinuar ekspertizën e tyre me softuerin tonë, duke krijuar një shërbim të jashtëzakonshëm që i bën të gjitha për ju. Dëshironi një film të përkthyer nga anglishtja në kinezisht? Ndoshta rusisht në portugalisht? Gglot ju ka mbuluar. Keni një leksion në internet që duhet ta shikoni? Gglot ju ka mbuluar. Si thua të shtosh titra në videon tënde në youtube për të ndihmuar në mbajtjen e shikuesve dhe për të rritur kërkimet? Gglot ju ka mbuluar. Shërbimet tona janë hiper-efikase dhe do t'ju ndihmojnë në të gjitha krijimet tuaja.

Provoni Gglot falas

Nuk ka karta krediti. Nuk ka shkarkime. Asnjë mashtrim i keq.