Transkriptoni skedarin tuaj të videos

Gglot mund të transkriptojë skedarin tuaj të videos në vetëm pak minuta

Një Mac Studio dhe Ekran Studio që shfaq pultin e shërbimit të transkriptimit Gglot.
Transkriptoj

Transkripto automatikisht videon në tekst

AVI, MKV ose një format tjetër njihet gjerësisht për madhësinë e tij kompakte të skedarit dhe cilësinë e besueshme të videos, duke e bërë atë të pajtueshëm me pothuajse të gjithë luajtësit e videove. Pavarësisht nëse po kërkoni të transkriptoni leksione edukative ose të transformoni regjistrimet e zakonshme të zërit, softueri më i avancuar i Gglot ju mundëson të konvertoni me shpejtësi skedarët video në tekst në internet.

Përjetoni komoditetin e konvertimit të orëve të të folurit në formatin AVI në tekst brenda vetëm pak minutave duke përdorur zgjidhjen efikase të transkriptimit të Gglot .

Safary pulti gglot

Si të konvertohet skedari video në tekst?

 
  1. Ngarkoni skedarin tuaj të videos dhe zgjidhni gjuhën e folur në skedar. Ngarkoni pa mundim skedarin AVI, MKV ose skedarë të tjerë dhe zgjidhni gjuhën e duhur nga opsionet e disponueshme.

  2. Përjetoni konvertimin e shpejtë video-në-tekst. Prisni disa minuta ndërsa teknologjia jonë e përparuar e transkriptimit e transformon me shpejtësi skedarin tuaj në tekst.

  3. Rishikoni, modifikoni dhe eksportoni. Siguroni saktësinë e transkriptimit duke korrigjuar tekstin e krijuar. Bëni çdo rregullim të nevojshëm dhe kur të jeni të kënaqur, klikoni "Eksport" për të përfunduar procesin.

Urime, ju e keni konvertuar me sukses skedarin tuaj në një dokument teksti!

Pse duhet të provoni softuerin e transkriptimit të videos GGLOT në tekst në internet?

MP3 në tekst

Transkriptet e videove janë të kërkueshme: Transkriptimi i podkasteve do të thotë që pronari mund të gjenerojë një sasi të madhe trafiku në faqen e internetit pasi teksti bëhet i kërkueshëm për lexuesin.

Njerëzit ka të ngjarë të pengohen në podkastet e transkriptuara ndërsa shfletojnë ueb-in në lidhje me përmbajtjet që ofrojnë podkastet. Motorët e kërkimit do të merrnin fjalë kyçe. Megjithatë, regjistrimet e skedarëve AVI të shfaqjes nuk janë të kërkueshme, por transkriptet janë shumë.

Mund të përdoret si një përmbajtje blogu: Mund të ndodhë që podcaster nuk është në gjendje të vendosë se çfarë të vendosë në blog. Transkriptimi në tekst mund të kopjohet dhe të kthehet menjëherë në një postim të ri në blog, pa përpjekje shtesë.

Mund të përdoret gjithashtu konverteri GGLOT Video në TXT në internet për krijimin e përmbajtjes së buletinit për abonentët ose artikujve të shumtë të shkurtër brenda një periudhe të shkurtër kohore.

Meqenëse ka një fushë të madhe përfitimesh , përdorimi i aplikacionit GGLOT AVI në konvertuesin e tekstit në internet ia vlen përpjekja që kërkon kohë. Mund t'ju kursejë jo vetëm kohë, por edhe shumë para.

Përfitimet e transkripteve të videove të kërkueshme

  1. Rritni trafikun e faqeve në internet me transkriptet e kërkueshme: Transkriptimi i podkasteve tuaja mund të rrisë ndjeshëm trafikun në faqen tuaj të internetit, pasi teksti bëhet i kërkueshëm për lexuesit. Kur njerëzit shfletojnë ueb-in për përmbajtje në lidhje me temat tuaja të podkastit, ata kanë më shumë gjasa të zbulojnë episodet tuaja të transkriptuara. Motorët e kërkimit do të indeksojnë fjalë kyçe nga transkriptet, duke i bërë ato lehtësisht të zbulueshme, ndryshe nga regjistrimet video të pakërkueshme.

  2. Ripërdorni transkriptet si përmbajtje të blogut: Nëse nuk jeni të sigurt se çfarë të përfshini në blogun tuaj, thjesht konvertoni transkriptet tuaja të videos në tekst dhe ripërdorni ato si postime të reja në blog. Kjo kërkon përpjekje minimale dhe ju lejon të mbani një rrjedhë të qëndrueshme të përmbajtjes në faqen tuaj të internetit.

  3. Krijoni buletinet dhe artikujt me lehtësi: Duke përdorur konvertuesin AVI në TXT të GGLOT në internet, ju mund të gjeneroni me efikasitet përmbajtje buletinesh për abonentët tuaj ose të krijoni artikuj të shumtë të shkurtër në një hark kohor të shkurtër.

  4. Kurseni kohë dhe para me GGLOT: Duke pasur parasysh përfitimet e shumta, investimi në AVI, MKV ose një konvertues tjetër në tekst të GGLOT në internet është një zgjedhje e zgjuar që mund t'ju kursejë kohë dhe para. Duke thjeshtuar procesin e krijimit të përmbajtjes, mund të përqendroheni në zgjerimin e pranisë tuaj në internet dhe në angazhimin më efektiv me audiencën tuaj.

  5. Përmirësoni aksesueshmërinë e përmbajtjes: Transkriptimi i skedarëve tuaj gjithashtu përmirëson aksesueshmërinë e përmbajtjes suaj për një audiencë më të gjerë. Njerëzit me dëmtime të dëgjimit, folësit që nuk janë vendas ose ata që preferojnë leximin në vend të dëgjimit tani mund të kenë akses dhe të shijojnë podkastet tuaja në format teksti.

  6. Përmirësoni angazhimin dhe mbajtjen e përdoruesve: Transkriptet e tekstit plotësojnë përmbajtjen tuaj audio, duke i lejuar përdoruesit të ndjekin ndërsa dëgjojnë ose t'i referohen shpejt seksioneve specifike. Kjo mund të çojë në rritjen e angazhimit dhe mbajtjen më të mirë të përmbajtjes midis audiencës suaj.

  7. Thjeshtoni ripërdorimin e përmbajtjes: Transkriptimi i skedarëve tuaj hap mundësi të shumta për ripërdorimin e përmbajtjes tuaj nëpër platforma të ndryshme, si media sociale, libra elektronikë dhe më shumë. Kjo ju ndihmon të zgjeroni shtrirjen e markës suaj dhe të maksimizoni vlerën e përmbajtjes suaj.

Dhe kjo eshte e gjitha! Brenda pak minutash do të keni në dorë transkriptin tuaj të kompletuar. Pasi skedari juaj të transkriptohet, do të keni mundësi ta përdorni atë përmes panelit të kontrollit dhe ta modifikoni duke përdorur redaktorin tonë në internet.

Provoni Gglot falas

Nuk ka karta krediti. Nuk ka shkarkime. Asnjë mashtrim i keq.