Shto titra te Video Gglot

Nëse jeni një podkaster, një gazetar fillestar ose thjesht kërkoni të bëni disa redaktime audio në shtëpi, atëherë GGLOT është mjeti për ju

Besuar nga:

Google
logo youtube
logo amazon
logo facebook

Gglot transkripton fjalimin nga skedari juaj video në vetëm pak minuta

img i ri 097

Shihni një kërcim në angazhim

Shtimi i titrave në videot tuaja krijon një element tjetër në përvojën e shikimit: imazhin, zërin dhe tani tekstin. Titrat janë një mënyrë e shkëlqyer për të tërhequr vëmendjen e audiencës tuaj, për të theksuar disa fjalë ose fraza dhe për t'i futur shikuesit tuaj në mesazhet më të rëndësishme. Të krijosh multimedia do të thotë të kesh elementë të shumtë, përtej imazhit dhe zërit. Krijimi i përmbajtjes tërheqëse nuk ka qenë kurrë më i lehtë, me Gglot.

Konvertoni automatikisht videon në tekst

Formati i videos është një nga formatet më të njohura të videove të kompresuara që ju jep një madhësi të vogël skedari dhe cilësi të mirë video. Për më tepër, ai mbështetet nga shumica (nëse jo të gjithë) luajtësit e videove. Ose dëshironi të transkriptoni leksione ose të konvertoni regjistrimet zanore të bisedave të rastësishme me softuerin e shpejtë GGLOT, mund ta konvertoni videon në tekst në internet në pak minuta.

Kthejeni orët e të folurit në formatin Video në tekst në vetëm pak minuta!

img i ri 096
si 1

Ja si ta bëni:

Tani mund të shtoni titra në videon tuaj në 3 mënyra të ndryshme

1. Mund t'i shkruani me dorë

2. Mund të gjeneroni automatikisht titrat (duke përdorur softuerin tonë për njohjen e të folurit).

3. Mund të ngarkoni një skedar (p.sh. SRT, VTT, ASS, SSA, TXT) dhe ta shtoni në videon tuaj

Pse duhet të provoni softuerin e transkriptimit të videos GGLOT në tekst në internet?

Transkriptet e videove janë të kërkueshme: Transkriptimi i podkasteve do të thotë që pronari mund të gjenerojë një sasi të madhe trafiku në faqen e internetit pasi teksti bëhet i kërkueshëm për lexuesin.

Njerëzit ka të ngjarë të pengohen në podkastet e transkriptuara ndërsa shfletojnë ueb-in në lidhje me përmbajtjet që ofrojnë podkastet. Motorët e kërkimit do të merrnin fjalë kyçe. Megjithatë, video-incizimet e shfaqjes nuk janë të kërkueshme, por transkriptet janë shumë.

Mund të përdoret si një përmbajtje blogu: Mund të ndodhë që podcaster nuk është në gjendje të vendosë se çfarë të vendosë në blog. Transkripti i videos në tekst mund të kopjohet dhe të kthehet menjëherë në një postim të ri në blog, pa përpjekje shtesë.

Mund të përdoret gjithashtu konverteri GGLOT Video në TXT në internet për krijimin e përmbajtjes së buletinit për abonentët ose artikujve të shumtë të shkurtër brenda një periudhe të shkurtër kohore.

Meqenëse ka një fushë të madhe përfitimesh, përdorimi i aplikacionit GGLOT Video në konvertuesin e tekstit në internet ia vlen përpjekja që kërkon kohë. Mund t'ju kursejë jo vetëm kohë, por edhe shumë para.

img i ri 095
pulti i gglot safary 1024x522 1

Si të konvertohet video në tekst?

  1. Ngarkoni skedarin tuaj të videos dhe zgjidhni gjuhën e përdorur në video.
  2. Audioja do të konvertohet nga audio në tekst në vetëm pak minuta.
  3. Korrigjoni dhe eksportoni. Sigurohuni që transkripti të jetë transkriptuar mirë. Shtoni disa prekje përfundimtare dhe klikoni në eksport, keni mbaruar! Ju e keni konvertuar me sukses mp3 tuaj në një skedar teksti.

Pyetjet e bëra më shpesh

Ka 3 mënyra të ndryshme për të shtuar titra në videon tuaj: 1. Ju mund t'i shkruani ato me dorë (metoda e shkollës së vjetër) 2. Mund të përdorni mjetin tonë të mrekullueshëm të titrave automatike (thjesht klikoni 'Titrat' pasi të hapni videon tuaj, dhe shtypni butonin 'Auto-Transcrib') 3. Mund të ngarkoni një skedar titrash (për shembull, një skedar SRT ose VTT). Thjesht klikoni "Titrat", pastaj "Ngarko skedarin e titrave". Lehtë, apo jo? Dhe nëse keni nevojë për më shumë ndihmë, thjesht përdorni bisedën e drejtpërdrejtë, ne do të jemi të lumtur t'ju mbështesim

Gjithçka që duhet të bëni është të klikoni 'Titrat' në shiritin anësor dhe më pas shtypni 'Styles'. Kjo do t'ju lejojë të zgjidhni fontin, madhësinë, ndarjen e shkronjave, lartësinë e rreshtit, ngjyrën e sfondit, shtrirjen, shkronjat e theksuara, kursive dhe më shumë.

Për t'i zhvendosur të gjitha titrat përpara ose prapa sipas një sasie të caktuar, thjesht klikoni 'Titrat' > 'Opsionet', më pas, nën 'Shift Koha e titrave', specifikoni shumën (p.sh. -0,5 s). Për të sjellë titrat përpara, përdorni një numër negativ (-1,0s). Për të shtyrë titrat prapa, përdorni një numër pozitiv (1,0s). Kjo është ajo, u bë! Ju mund të zgjidhni vonesën tuaj të titrave në të dhjetën më të afërt të sekondës.

Redaktimi i titrave është shumë i thjeshtë, ndiqni këto hapa: klikoni 'Titrat' nga menyja e shiritit anësor dhe (pasi të keni shtuar titrat) do të shihni një listë me kuti teksti me titrat tuaja. Çdo kuti teksti ka tekst të klikuar dhe të modifikueshëm që do të përditësoni riprodhimin e videos në kohë reale. Çdo kuti teksti ka gjithashtu një kohë fillimi dhe mbarimi poshtë saj, kështu që ju mund të zgjidhni saktësisht se kur do të shfaqet çdo nëntitull dhe për sa kohë. Ose, zhvendosni kokën e luajtjes (blu) në një pikë specifike në video dhe klikoni ikonën e kronometër për të filluar/ndaluar titrat pikërisht në këtë moment. Ju gjithashtu mund të tërhiqni skajet e blloqeve të titrave (vjollcë) në vijën kohore për të rregulluar kohën e titrave.

Ju mund t'i përktheni titrat tuaja në mbi 100 gjuhë të ndryshme, me një klikim të vetëm. Pasi të keni shtuar titrat tuaja (shih më lart) - nën 'Titrat', klikoni në 'Përkthe'. Zgjidhni gjuhën në të cilën dëshironi të përktheni, dhe hej presto! Titrat tuaja janë përkthyer me magji.

Titrat e koduar janë titrat që nuk mund të çaktivizohen nga shikuesi juaj. Ato janë gjithmonë të dukshme gjatë riprodhimit të videos. Titrat e mbyllura janë titrat që mund t'i aktivizoni/fikni. Ato janë e kundërta e titrave me kod të fortë (ndonjëherë të njohur si titrat e hapura).

m4a në tekstin 1

Provoni GGLOT falas!

Ende po mendoni?

Bëni hapin me GGLOT dhe përjetoni ndryshimin në shtrirjen dhe angazhimin e përmbajtjes suaj. Regjistrohuni tani për shërbimin tonë dhe ngrini mediat tuaja në lartësi të reja!

Kjo është e gjitha, brenda pak minutash do të keni në dorë transkriptin tuaj të intervistës. Pasi skedari juaj të transkriptohet, do të keni mundësi ta përdorni atë përmes panelit të kontrollit. Mund ta modifikoni duke përdorur Redaktorin tonë Online.

Partnerët tanë