Më e mira për - transkriptimin e takimit

Gjeneratori ynë i takimeve të transkriptimit të fuqizuar nga AI dallohet në treg për shpejtësinë, saktësinë dhe efikasitetin e tij

Besuar nga:

Google
logo facebook
logo youtube
zmadhimi i logos
logo amazon
logo reddit
img i ri 100

Përdorni softuerin e transkriptimit të takimeve GGLOT për të punuar në mënyrë më efektive

Takimet luajnë një rol integral në funksionimin e përditshëm të biznesit tuaj. Megjithatë, si i ruan biznesi juaj të gjitha vendimet që janë marrë gjatë takimeve tuaja? Punonjësit tuaj do t'ju duhet një kopje e shkruar e asaj që u diskutua për t'i ndihmuar ata të qëndrojnë në kurs dhe t'i mbajnë ata të përgjegjshëm.

Biznesi juaj mund të caktojë një anëtar të stafit për të marrë minuta manualisht, por është e lehtë të lini jashtë vendimet kritike që janë marrë. Pse ta hapni biznesin tuaj ndaj gabimeve njerëzore kur mund të regjistroni dhe transkriptoni takime me teknologjinë që është krijuar posaçërisht për këtë qëllim?

Duke përdorur teknologjinë e transkriptimit të takimeve, punonjësit mund të marrin një kopje të shtypur të të gjitha vendimeve që janë marrë, në mënyrë që ta lexojnë përsëri sa herë që të jetë e nevojshme. Nëse kompania juaj po kërkon një mjet të përballueshëm për të transkriptuar një takim të regjistruar në formatin e tekstit, sigurohuni që të vini në provë GGLOT. Jepni shembull punonjësve tuaj dhe filloni të punoni më zgjuar!

Avantazhet e transkriptimit të takimeve GGLOT për kompaninë tuaj

Funksioni ynë i transkriptimit të takimeve mund t'i ofrojë biznesit tuaj shumë përfitime. Ka në fakt disa arsye pse bizneset preferojnë të përdorin GGLOT për të transkriptuar minutat: për t'i ndihmuar ata të ofrojnë mbrojtje ligjore, për të mbajtur të dhëna të vlefshme biznesi ose për të sjellë në shpejtësi punonjësit që nuk mund të merrnin pjesë në takim.

Softueri i takimeve GGLOT mund të zgjidhë shumë sfida biznesi!

Realiteti është se procesverbalet e takimeve nuk janë aq të besueshme, sepse detajet më të imta mund të anashkalohen. GGLOT do t'ju ndihmojë të siguroheni që të gjitha vendimet e rëndësishme që janë marrë gjatë një takimi janë të regjistruara.

Gjithashtu do t'i ndihmojë punonjësit tuaj të kuptojnë vendimet brenda kontekstit më të gjerë, gjë që do të ndihmojë në parandalimin e keqinterpretimeve. Nëse diçka duhet të sqarohet, është aq e lehtë sa t'i referohemi transkriptimit.

Gjithashtu, njohuria se gjithçka është duke u regjistruar dhe do të transkriptohet fjalë për fjalë, do t'i ndihmojë punonjësit të përqendrohen plotësisht në diskutim.

Për më tepër, është gjithashtu shumë më e lehtë të ruash, organizosh dhe filtrosh minutat e takimit në këtë mënyrë. Duke pasur parasysh të gjitha gjërat, kjo do të rrisë ndjeshëm produktivitetin tuaj!

img i ri 096

Pse të përdorni GGLOT për transkriptimin e procesverbaleve të takimit?

Softueri automatik dhe me kosto efektive i transkriptimit të takimeve të GGLOT krenohet me një shkallë të lartë saktësie! Mund ta përmirësoni më tej transkriptimin me modifikim minimal duke përdorur redaktorin tonë në internet.
Ndërsa transkriptimi njerëzor mund të japë gjithashtu një transkriptim të saktë, ai është shumë më i ngadalshëm dhe në thelb do t'i jepni një personi tjetër akses në disa nga detajet më konfidenciale të kompanisë suaj. A është një shkelje e konfidencialitetit diçka që biznesi juaj mund të përballojë?
Ndërsa në temën e përballueshmërisë, GGLOT ofron gjithashtu plane çmimesh miqësore për biznesin. Duke zgjedhur një abonim vjetor, do të mund të përfitoni edhe një muaj falas.
Softueri më i mirë i transkriptimit

Gjithçka që duhet të bëni është:

  • Hyni në llogarinë tuaj.
  • Futni panelin e kontrollit.
  • Ngarkoni regjistrimin tuaj audio/video.
  • Shtoni bilancin dhe shtypni butonin "Merr transkriptimin".
  • U krye! Transkriptimi ka filluar dhe do të jetë gati për disa minuta!
pulti i gglot safary 1024x522 1

Provoni Gglot falas

Nuk ka karta krediti. Nuk ka shkarkime. Asnjë mashtrim i keq.