Shto automatikisht titrat

Ngarkoni me lehtësi videon tuaj dhe merrni titra me cilësi të lartë në minuta

Besuar nga:

Google
logo youtube
logo amazon
logo facebook

Gjeneruesi automatik i titrave të Gglot

Transkriptoni intervistat tuaja

Gglot's Automatic Subtitle Generator është një zgjidhje inovative e krijuar për të thjeshtuar procesin e krijimit të titrave për përmbajtjen tuaj audio dhe video. Mundësuar nga teknologjia e avancuar e AI, platforma jonë gjeneron titra të sakta dhe të sinkronizuara, duke e bërë përmbajtjen tuaj më të aksesueshme, tërheqëse dhe të ndashme për një audiencë globale.

Me gjeneratorin automatik të titrave të Gglot, mund të ngarkoni lehtësisht skedarin tuaj të videos dhe të merrni një skedar titrash me cilësi të lartë në vetëm pak minuta. Algoritmet tona të avancuara analizojnë audion në videon tuaj dhe gjenerojnë automatikisht titra që përputhen me fjalët e folura sa më shumë që të jetë e mundur.

Kështu që ju e keni përfunduar videon tuaj të kryeveprës. Tani çfarë?

Urime, keni përfunduar krijimin e videos suaj të kryeveprës! Por, përpara se ta publikoni, duhet të keni parasysh një hap tjetër: shtimin e titrave. Titrat mund të përmirësojnë ruajtjen dhe kuptimin e shikuesve të videos, duke e bërë atë më të aksesueshme për një audiencë më të gjerë. Megjithatë, krijimi manual i titrave mund të jetë një detyrë që kërkon kohë dhe sfiduese, veçanërisht nëse keni shumë video për titra.

Këtu hyn Gglot – platforma jonë e fuqishme e bën të lehtë shtimin e titrave në videot tuaja me shpejtësi dhe saktësi. Me gjeneratorin tonë automatik të titrave, mund të ngarkoni me lehtësi skedarin tuaj të videos dhe të merrni një skedar titrash me cilësi të lartë në vetëm pak minuta. Algoritmet tona të avancuara analizojnë audion në videon tuaj dhe gjenerojnë automatikisht titra që përputhen me fjalët e folura sa më shumë që të jetë e mundur.

Pasi të keni titrat tuaja, mund t'i modifikoni dhe rafinoni lehtësisht duke përdorur redaktorin tonë në internet. Me redaktorin tonë, ju mund të rregulloni kohën, të korrigjoni çdo gabim dhe të shtoni shenja pikësimi dhe formate të tjera për të siguruar që titrat tuaja të jenë të sakta dhe profesionale.

Shtimi i titrave në videon tuaj mund të përmirësojë aksesueshmërinë e saj dhe ta bëjë më të lehtë për njerëzit të kuptojnë dhe të angazhohen me përmbajtjen tuaj. Plus, duke shtuar titra, ju gjithashtu mund të përmirësoni SEO-në e videos tuaj dhe ta bëni më të lehtë për njerëzit që të gjejnë dhe ndajnë përmbajtjen tuaj.

Me gjeneratorin automatik të titrave të Gglot, nuk ka qenë kurrë më e lehtë ose më e përshtatshme për t'u shtuar titrat videove tuaja me shpejtësi dhe saktësi. Provojeni sot dhe çojini videot tuaja në nivelin tjetër!

img i ri 079
img i ri 077

Ngarkoni skedarin tuaj

Ngarkimi i skedarit tuaj audio ose video në Gglot është i lehtë dhe i drejtpërdrejtë. Platforma jonë mbështet çdo skedar audio dhe video, duke përfshirë formatet e njohura si MP3, MP4 dhe WAV. Për të filluar, thjesht ngarkoni skedarin tuaj në faqen tonë të internetit dhe prisni që ai të përfundojë. Algoritmet tona të avancuara do të transkriptojnë skedarin tuaj shpejt dhe me saktësi, duke ju dhënë qetësinë mendore që ju nevojitet për të punuar me efikasitet.

Pasi skedari juaj të jetë transkriptuar, mund ta shkarkoni me lehtësi transkriptimin në formate të ndryshme, duke përfshirë skedarë teksti të thjeshtë si TXT ose formate më të sofistikuara si SSA dhe VTT që përmbajnë meta të dhëna. Ne rekomandojmë eksportimin e transkriptimeve tuaja në këto formate në mënyrë që të mund të punoni më lehtë me ta dhe t'i ndani me të tjerët.

Në Gglot, ne jemi të përkushtuar t'ju ofrojmë një përvojë transkriptimi pa probleme dhe pa probleme. Kjo është arsyeja pse platforma jonë është krijuar që të jetë e përshtatshme për përdoruesit dhe e lehtë për t'u naviguar, duke e bërë të lehtë për ju që të ngarkoni skedarët tuaj dhe të merrni transkriptime të sakta në vetëm pak minuta.

Ngarkimi i skedarit tuaj audio ose video në Gglot është hapi i parë drejt marrjes së transkriptimeve me cilësi të lartë shpejt dhe me efikasitet. Me mbështetjen tonë për një shumëllojshmëri të gjerë të formateve të skedarëve dhe platformën tonë të lehtë për t'u përdorur, ju mund të merrni transkriptimet që ju nevojiten në formatin që është më i miri për ju. (Rekomandohet të eksportoni në .ssa, .vtt ose skedarë të tjerë që përmbajnë metadata.) Provojeni sot dhe shikoni vetë ndryshimin!

bllokoj

Redaktoni videon tuaj

Shkoni në faqen tuaj të pritjes së videove (Youtube, Vimeo, etj.) dhe hyni në redaktorin e tyre. Ju duhet të shihni një opsion për të ngarkuar titrat - dhe këtu hyn në përdorim transkripti juaj Ggloted.

Pasi të keni transkriptin tuaj nga Gglot, është e lehtë të shtoni titra në videon tuaj duke përdorur redaktuesin e faqes tuaj të pritjes së videove. Për shembull, nëse jeni duke përdorur YouTube ose Vimeo, thjesht hyni në redaktorin e tyre dhe kërkoni opsionin për të ngarkuar titrat. Nga atje, mund të ngarkoni me lehtësi transkriptin tuaj Ggloted dhe ta sinkronizoni atë me videon tuaj.

Shtimi i titrave në videon tuaj jo vetëm që përmirëson aksesueshmërinë dhe kuptimin e saj, por gjithashtu e bën atë më tërheqëse dhe profesionale. Duke ofruar titra, ju po u jepni shikuesve një shtresë shtesë informacioni dhe po përmirësoni përvojën e tyre të shikimit.

Me Gglot, shtimi i titrave në videon tuaj nuk ka qenë kurrë më i lehtë apo më i përshtatshëm. Platforma jonë e bën të lehtë transkriptimin e shpejtë dhe të saktë të skedarëve tuaj audio ose video, duke ju dhënë transkriptet që ju nevojiten për të krijuar titra me cilësi të lartë. Plus, me mbështetjen tonë për një shumëllojshmëri të gjerë opsionesh importi dhe eksporti, ju mund të punoni me transkriptimet tuaja në formatin që është më i miri për ju, duke e bërë të lehtë ndarjen dhe bashkëpunimin me të tjerët.

Provojeni sot dhe çojini videot tuaja në nivelin tjetër!

Shiko titrat të plotësohen automatikisht!

Transkripti juaj i vulosur kohor do të integrohet me softuerin e hostit tuaj të videos, duke krijuar grupin e përsosur të titrave për videon tuaj të përsosur!

Me Gglot, ju mund të krijoni lehtësisht titra me cilësi të lartë për videot tuaja dhe t'i integroni ato pa probleme me softuerin e faqes suaj të pritjes së videove. Pasi të keni transkriptin tuaj të stampuar kohore, thjesht ngarkoni atë në faqen tuaj të pritjes së videove dhe shikoni ndërsa titrat plotësohen automatikisht, duke krijuar grupin e përsosur të titrave për videon tuaj të përsosur.

Algoritmet tona të avancuara sigurojnë që transkriptimet tuaja të jenë të sakta dhe të plota, duke ju dhënë qetësinë mendore që ju nevojiten për të krijuar titra profesionale që përputhen në mënyrë të përsosur me videon tuaj. Plus, me mbështetjen tonë për një shumëllojshmëri të gjerë opsionesh importi dhe eksporti, ju mund të punoni me transkriptimet tuaja në formatin që është më i miri për ju, duke e bërë të lehtë ndarjen dhe bashkëpunimin me të tjerët.

Redaktori i YoutubeCaption
si 1

Ja si ta bëni:

Me Gglot, ju mund të transkriptoni skedarët tuaj audio shpejt dhe lehtë, pa sakrifikuar saktësinë ose cilësinë. Pra, çfarë po prisni? Provojeni sot!

  1. Ngarkoni skedarin tuaj audio dhe zgjidhni gjuhën e përdorur në audio.

  2. Uluni dhe relaksohuni ndërsa algoritmet tona të përparuara konvertojnë audion në tekst në vetëm pak minuta.

  3. Korrigjimi dhe eksportimi: Pasi të përfundojë transkriptimi, kushtojini disa momente për të rishikuar tekstin për saktësi dhe për të bërë çdo modifikim të nevojshëm. Më pas, shtoni disa prekje përfundimtare, klikoni në eksport dhe mbaroni!

Ju e keni konvertuar me sukses audion tuaj në një skedar teksti që mund ta përdorni për çdo qëllim. Është kaq e thjeshtë!

 

Pse duhet të provoni transkriptuesin tonë audio falas

Gglot për Podcasters

Motorët e kërkimit mbështeten në fjalë kyçe për të ndihmuar përdoruesit të gjejnë përmbajtjen që po kërkojnë, por vetëm audio mund të jetë e vështirë për t'u kërkuar. Duke transkriptuar podkastet tuaja me Gglot, mund t'i bëni të kërkueshme diskutimet dhe citimet tuaja të paharrueshme, duke ndihmuar më shumë njerëz të gjejnë faqen tuaj dhe duke rritur shikueshmërinë tuaj. Me Gglot, ju mund të transkriptoni lehtësisht podkastet tuaja dhe të përmirësoni SEO-në tuaj, duke e bërë më të lehtë për dëgjuesit të gjejnë dhe të shijojnë përmbajtjen tuaj.

Gglot për redaktorët

Titrat janë një mënyrë e rëndësishme për të përmirësuar të kuptuarit dhe aksesueshmërinë e përmbajtjes suaj. Me Gglot, mund të ngarkoni lehtësisht skedarët tuaj audio në MP3 ose formate të tjera dhe të përdorni redaktorin tonë për të krijuar tituj të saktë që përmirësojnë komoditetin për ju dhe shikuesit tuaj. Pavarësisht nëse je redaktues video ose krijues i përmbajtjes, redaktori i Gglot mund t'ju ndihmojë të thjeshtoni procesin e titrave dhe të krijoni tituj me cilësi të lartë për videot tuaja.

Gglot për Shkrimtarët

Si gazetar, punonjës zyre ose krijues i përmbajtjes, intervistat janë një mjet i vlefshëm për krijimin e raporteve dhe përmbajtjeve tërheqëse. Me Gglot, ju mund të transkriptoni intervistat shpejt dhe me saktësi, duke ju lejuar të shpenzoni më pak kohë në transkriptim dhe më shumë kohë në analizë. Përdorni redaktorin tonë në internet për të korrigjuar ose hequr belbëzimet e panevojshme dhe për të krijuar një transkript të lëmuar në pak minuta. Me Gglot, mund të merrni transkriptime të sakta dhe të kurseni kohë të vlefshme në procesin tuaj të shkrimit.

Kjo është e gjitha, brenda pak minutash do të keni në dorë transkriptin tuaj të intervistës. Pasi skedari juaj të transkriptohet, do të keni mundësi ta përdorni atë përmes panelit të kontrollit. Mund ta modifikoni duke përdorur Redaktorin tonë Online.

Provoni GGLOT falas!

Ende po mendoni?

Bëni hapin me GGLOT dhe përjetoni ndryshimin në shtrirjen dhe angazhimin e përmbajtjes suaj. Regjistrohuni tani për shërbimin tonë dhe ngrini mediat tuaja në lartësi të reja!

Partnerët tanë