Më e mira për - Veed io Alternative

Gjeneratori ynë alternativ Veed io i fuqizuar nga AI dallohet në treg për shpejtësinë, saktësinë dhe efikasitetin e tij

Besuar nga:

Google
logo facebook
logo youtube
zmadhimi i logos
logo amazon
logo reddit

Pse të përdorni një transkriptues në internet?

Transkriptimi është shndërrimi i të folurit në tekst - dhe ndërsa opsioni 'më pak i komplikuar' është transkriptimi me vesh, ai vjen ose me një kosto të konsiderueshme kohe, para ose ndonjëherë të dyja. Megjithatë, me transkriptuesin në internet të GGlot, ju mund ta përshpejtoni procesin dhe në krahasim me konkurrentët tanë ne mund ta bëjmë më mirë!

Çfarë na bën më të mirë se Veed?

Goldcoin

Ne ofrojmë më shumë për më pak

Një version pro i transkriptuesit të Gglot është 9,90 dollarë në muaj, ndërsa plani më pak i shtrenjtë i Veed është 18 dollarë në muaj (duke përjashtuar planet falas, sigurisht.) Me një gjatësi të pranueshme skedari prej 60 minutash, një madhësi të rehatshme skedari prej 400 MB, redaktori ynë në internet dhe Përkthime pa probleme të transkripteve tuaja (në mbi 100 gjuhë!), mund të arrini më shumë për më pak me Gglot.

Softueri ynë është intuitiv dhe i thjeshtë

Faqja jonë kryesore është e thjeshtë, por e lehtë për t'u lexuar - duke ju lejuar të merrni kontrollin e plotë të llogarisë tuaj dhe transkripteve tuaja. Shikoni sa skedarë keni ngarkuar, sa minuta dhe sa pak keni shpenzuar gjatë përdorimit të shërbimeve tona.

pulti i gglot safary 1024x522 1
img i ri 096

Transkriptet tona janë koncize - madje edhe për përdoruesit falas

Podcasters, Youtubers dhe të gjithë krijuesit e tjerë të përmbajtjes janë me fat! Algoritmet tona kanë fuqinë për të përcaktuar se kush e ka fjalën - nëse jeni ju, personi pranë të cilit jeni ulur ose i ftuari që sapo ka ardhur. Gjithçka është e saktë dhe e regjistruar në transkriptet tuaja.

pulti i gglot safary 1024x522 1

Është aq e lehtë sa 1-2-3

  1. Ngarko MP3, MP4, OGG, MOV, etj. dhe zgjidh gjuhën që do të transkriptohet.
  2. Do të duhen disa minuta për të përfunduar transkriptin, në varësi të gjatësisë dhe madhësisë së skedarit tuaj. Provo ta transkriptosh vetë skedarin tënd dhe shiko sa shpejt mund ta bëjë Gglot!
  3. Korrigjoni dhe eksportoni. Hekurosni çdo gabim që mund të ketë transkripti, shtoni disa shtesë për aftësi dhe mbaroni! Transkripti i përsosur për çdo gjë që ju nevojitet është në majë të gishtave tuaj.

Ende nuk jeni të bindur?

Një konvertues i automatizuar video ose audio në tekst mund të transkriptojë dhjetë herë më shpejt se çdo njeri; dhe saktësia e tij është rreth 80% deri në 95% në varësi të burimit dhe cilësisë së skedarit. Kjo është për shkak se algoritmet e makinerive mund të "dëgjojnë" disa pjesë në të njëjtën kohë pa pasur nevojë të ndalojnë ose të ridëgjojnë, siç priren të bëjnë njerëzit. Por duke përforcuar transkriptimin dhe përkthimin me njerëzit, softueri ynë ka më të mirën nga të dyja botët - efikasitetin e një makinerie, kreativitetin njerëzor dhe shkathtësinë e pashembullt të të dy mendjeve. E ardhmja e transkriptimit kërkon mjete hiper-efikase - ne i kemi ato këtu në Gglot!

Provoni Gglot falas

Nuk ka karta krediti. Nuk ka shkarkime. Asnjë mashtrim i keq.