Alternativa më e mirë për - temi

Gjeneratori ynë alternativ temi i fuqizuar me AI dallohet në treg për shpejtësinë, saktësinë dhe efikasitetin e tij

Besuar nga:

Google
logo facebook
logo youtube
zmadhimi i logos
logo amazon
logo reddit
Temi ka një softuer efektiv për transmetimin e tekstit në të folur që mund të transkriptojë dhe përkthejë shpejt dhe në mënyrë efektive - ashtu si algoritmet e vetë Gglot. Sidoqoftë, Ggloting skedarët tuaj audio ose video është zgjidhja më e mirë, dhe ja pse:
GglotFilesSmall

Të dy Temi dhe Gglot ofrojnë lloje të shumta skedarësh të ngarkimit dhe shkarkimit

MP3, MP4, MOV, OGG, VTT, SRT, PDF ose TXT - të dy programet tona mund të trajtojnë çdo lloj ruajtjeje audio dhe video, duke ju dhënë gjithashtu meta të dhënat e nevojshme pas përfundimit.

Ju mund të modifikoni dhe modifikoni transkriptet tuaja me të dyja

Të dy shërbimet ofrojnë redaktorë në internet që ju ndihmojnë të kapni drejtshkrimin, shenjat e pikësimit, vulën kohore ose gabime të tjera, duke u dhënë transkripteve tuaja një prekje të ndërveprimit njerëzor në mënyrë që të jenë të përsosur.

AudioFiles
iphone me kapakë

Të dy transkriptuesit në internet janë të sofistikuar

Të dy mund të identifikojnë kur njerëzit e tjerë po flasin, duke i etiketuar siç duhet me vulat kohore të duhura kur ngarkoni skedarët tuaj. Ne të dy ofrojmë gjithashtu edhe shenjat e duhura të pikësimit.

Pra, cili është ndryshimi?

Çmimi!

Çmimi për minutë me një llogari falas aktive
Temat:
20 cent 1
0,25 dollarë në minutë
Çmimi për minutë me një llogari falas aktive
GGLOT:
Goldcoin
Vetëm 0,10 dollarë në minutë!

Më shumë shërbime për një pjesë të çmimit

Transkriptimet e shpejta dhe koncize janë ato që ne të dy ofrojmë. Ne e ofrojmë atë për më pak - dhe ne jemi në gjendje t'i përkthejmë skedarët tuaj në gjuhë të ndryshme, ndryshe nga Temi! Keni nevojë për titra në anglisht për një film të huaj? Gglot ju ka mbuluar. A foli i intervistuari juaj shumë shpejt që ju të mos dëgjoni siç duhet? Gglot ju ka mbuluar. Keni nevojë për mijëra skedarë të transkriptuar, por nuk keni shumë para? Gglot ju ka mbuluar!

Provoni Gglot falas

Nuk ka karta krediti. Nuk ka shkarkime. Asnjë mashtrim i keq.