Një alternativë ndaj Otter- bëni më shumë me Gglot

Në vend të Ottering, provoni Ggloting në vend të kësaj - ne do t'ju tregojmë pse!

Besuar nga:

Google
logo facebook
logo youtube
zmadhimi i logos
logo amazon
logo reddit

Çfarë të bëjmë më mirë?

Otter.ai ofron shërbime të gjera të lidhura me transkriptimin, por Gglot ofron më shumë. Këtu është një krahasim i shërbimeve të tyre në krahasim me tonat:

Redaktor

Ne të dy ofrojmë redaktorë për transkriptimin tuaj të përfunduar

Softuerët tanë përdorin algoritme të avancuara për të përcaktuar se kur dhe kush po flet në transkriptin tuaj, por ju lejojnë të ndryshoni pjesë të tij në rast pasaktësish ose nëse kërkohet pak aftësi.

Shërbimet tona përdoren nga profesionistë

Otter.ai dhe Gglot janë të besueshëm për ata që punojnë në fusha të respektuara: juristët, gazetarët, profesorët dhe me fuqinë e MDGlot profesionistët mjekësorë e përdorin atë gjithashtu. Sigurisht, nuk është vetëm për profesionistët. Podcasters, YouTubers dhe studentët përdorin softuerin tonë gjithashtu për nevojat e tyre krijuese ose akademike.

Profesionistë
Paratë e gatshme

Plani i biznesit i Gglot është më i lirë!

Plani i biznesit i Gglot është 19 dollarë në muaj, ndërsa ai i Otter është 30 dollarë në muaj. Plani ynë pro është gjithashtu më i lirë, pa sakrifikuar asnjë cilësi transkriptimi.

Megjithatë, më e rëndësishmja…

Gglot ofron Përkthime!

Sa gjuhë transkripton Gglot?

Nga anglishtja në kinezisht në rusisht në vietnamezisht në gjermanisht, punxhabi, turqisht, koreanisht, frëngjisht…dhe përsëri në anglisht, Gglot mund të përkthejë dhe transkriptojë skedarin tuaj në mbi 100 gjuhë!

Marrja e njerëzve
Safary pulti gglot

Është aq e lehtë sa 1-2-3

  1. Ngarko MP3, MP4, OGG, MOV, etj. dhe zgjidh gjuhën që do të transkriptohet.
  2. Do të duhen disa minuta për të përfunduar transkriptin, në varësi të gjatësisë dhe madhësisë së skedarit tuaj. Provo ta transkriptosh vetë skedarin tënd dhe shiko sa shpejt mund ta bëjë Gglot!
  3. Korrigjoni dhe eksportoni. Hekurosni çdo gabim që mund të ketë transkripti, shtoni disa shtesë për aftësi dhe mbaroni! Transkripti i përsosur për çdo gjë që ju nevojitet është në majë të gishtave tuaj.

Ende nuk jeni të bindur?

Transkriptimi dhe përkthimi shkojnë dorë për dore; ato janë të dyja integrale për komunikimin e botës. Për fat të mirë, softueri i Gglot i bën të dyja! Keni një film për të cilin keni nevojë për titra në anglisht? Gglot ju ka mbuluar. Keni një klient, pacient ose një tjetër që nuk e flet gjuhën tuaj? Gglot ju ka mbuluar. I përdorur si nga profesionistët ashtu edhe nga fillestarët, programi ynë i transkriptimit dhe i përkthimit është i përballueshëm, i shpejtë dhe i lehtë për t'u përdorur.

Provoni Gglot falas

Nuk ka karta krediti. Nuk ka shkarkime. Asnjë mashtrim i keq.