Më e mira për - Shërbime përkthimi

Gjeneratori ynë i shërbimeve të përkthimit me fuqi AI dallohet në treg për shpejtësinë, saktësinë dhe efikasitetin e tij

Besuar nga:

Google
logo facebook
logo youtube
zmadhimi i logos
logo amazon
logo reddit

Përkthime automatike vetëm një trokitje e lehtë

Keni nevojë për shërbime profesionale përkthimi? Mos kërkoni më larg se Gglot! Platforma jonë e besueshme dhe miqësore për përdoruesit mund t'i përkthejë me shpejtësi dhe saktësi skedarët tuaj në shumë gjuhë. Me një listë të gjerë opsionesh gjuhësore, duke përfshirë anglisht, rusisht, kinezisht, gjermanisht dhe japonisht, Gglot mund të trajtojë me lehtësi çdo projekt përkthimi. Dhe për siguri shtesë, përkthimet manuale janë të disponueshme në aplikacion dhe ofrohen nga një ekip i jashtëzakonshëm përkthyesish.

Pavarësisht nëse keni nevojë për shërbime transkriptimi ose përkthimi, platforma jonë është fleksibël dhe e krijuar për të përmbushur nevojat tuaja specifike. Thuaj lamtumirë shërbimeve jo të besueshme si Veed, Sonix, Happy Scribe, apo edhe Google Translate dhe provo fuqinë e Gglot për veten tënde.

Fuqia e Gglotit

Përkthime për një fillim të ri
Një milion raste përdorimi të përshtatura për ju
Përkthime për një fillim të ri

A po kërkoni të dilni në tregje të reja ose të lidheni me një audiencë të larmishme? Gglot ofron shërbime profesionale përkthimi që ju ndihmojnë të kapërceni hendekun gjuhësor, duke lehtësuar komunikimin e qetë dhe duke nxitur mirëkuptimin kulturor. Kur Gglot trajton dokumentet tuaja të ndjeshme, jini të sigurt se të dhënat tuaja janë të sigurta dhe të sigurta me enkriptimin më të fundit. Ne e respektojmë privatësinë tuaj dhe nuk kemi akses në asnjë të dhënë nga dokumentet tuaja ose përkthimet e tyre. Udhëtoni në një vend të ri dhe keni nevojë për dokumente të rëndësishme të përkthyera? Gglot të ka kurrizin.

Një milion raste përdorimi të përshtatura për ju
Çdo raport teknik në çdo gjuhë

Me kuptimin vendas të Gglot për termat teknike, përkthimi i raporteve teknike nuk ka qenë kurrë më i lehtë. Rrjeti ynë nervor i avancuar siguron lidhje të pandërprera midis kontekstit të raportit tuaj dhe përmbajtjes së përkthyer, duke ju lejuar të përcillni mesazhin tuaj me saktësi nëpër gjuhë.

Çdo raport teknik në çdo gjuhë
Transkriptoni intervistat tuaja
Një milion raste përdorimi të përshtatura për ju
Transkriptoni intervistat tuaja

Aftësia e Gglot për të dalluar folësit e shumtë e bën të lehtë transkriptimin e intervistave audio dhe video. Filtri ynë i shkëlqyer i fjalorit ju lejon të shtoni terma të rëndësishëm zhargon midis jush dhe të intervistuarit tuaj, duke siguruar që asnjë informacion thelbësor të mos humbasë gjatë procesit të transkriptimit.

Një milion raste përdorimi të përshtatura për ju
Titrat për videon tuaj virale

Bëjini videot tuaja në YouTube të aksesueshme për një audiencë globale me shërbimin e thjeshtë të transkriptimit të Gglot. Nuk kërkohet ngarkim – thjesht ngjitni një lidhje YouTube në panelin tonë dhe Gglot do të shkarkojë, përpunojë dhe transkriptojë automatikisht videon tuaj. Arri shikuesit anembanë botës me titrat e sakta, duke rritur angazhimin dhe shpërndarjen e përmbajtjes suaj.

Titrat për videon tuaj virale

Si funksionon Gglot

Projektuar duke pasur parasysh thjeshtësinë dhe shpejtësinë, Gglot.com konverton audion në tekst në mbi 50 gjuhë si anglisht, spanjisht, frëngjisht, japonisht, rusisht, gjermanisht, holandisht, kinezisht, koreanisht për një çmim të ulët.

Si funksionon Gglot
Hapi 1
Ngarkoni

Ne mbështesim një shumëllojshmëri skedarësh audio dhe video: .mp3, .mp4, .m4a, .aac dhe .wav .mp4, .wma, .mov dhe .avi

Hapi 2
Redakto

Rishikoni transkriptin tuaj me kode kohore dhe folës të shumtë

Si funksionon Gglot
Si funksionon Gglot
Hapi 3
Shkarko

Ruani dhe eksportoni transkriptin tuaj si MS Word, PDF, SRT, VTT dhe më shumë

Hapi 4
Dhe kjo eshte e gjitha!

Brenda pak minutash do të keni në dorë transkriptin tuaj të kompletuar. Pasi skedari juaj të transkriptohet, do të keni mundësi ta përdorni atë përmes panelit të kontrollit dhe ta modifikoni duke përdorur redaktorin tonë në internet.

Përkthe videot Zgjidhja e përkthimit të titrave

Pra, çfarë po prisni?

Transkriptoni videot tuaja me lehtësi sot dhe arrini një audiencë më të gjerë!

Provoni Gglot falas

Nuk ka karta krediti. Nuk ka shkarkime. Asnjë mashtrim i keq.