Software transkriptimi

Për gazetarë dhe biznese të të gjitha madhësive
Gglotlaptop 1024x605 1

Besuar nga:

Google
logo facebook
logo youtube
zmadhimi i logos
logo amazon
logo reddit
Transkriptoj

Softuer transkriptimi për transkriptimin e skedarëve audio

Përpara se njerëzit shpenzonin orë për të transkriptuar manualisht regjistrimet e tyre të të folurit në formatin e tekstit. Tani, mund ta bëni këtë brenda minutave apo edhe sekondave, në varësi të gjatësisë së regjistrimit tuaj audio.
Një program automatik transkriptimi është krijuar me qëllim që t'ju ndihmojë të kurseni kohë dhe energji të vlefshme. Për më tepër, gjatë transkriptimit manual, mund t'ju duhet të ndaloni regjistrimin disa herë nëse diçka ju tërheq vëmendjen. Por GGLOT konverton fjalimin në tekst në internet pa shpërqendrime.

Mjeti i transkriptimit GGLOT e bën punën e tij në nivelin më të lartë automatikisht pa bujë shtesë. Nuk ka asnjë gazetar apo bloger që nuk e regjistron fjalimin për transkriptim të mëtejshëm. Me ndihmën e konvertimit të fjalimit GGLOT në tekst, është aq e lehtë sa 123.

Konvertuesi i zërit në tekst në internet: Përdor softuerin e transkriptimit GGLOT

Nuk ka asnjë person që nuk do të pajtohej se regjistrimi i fjalimit është një mënyrë e përshtatshme dhe e shpejtë për të ruajtur informacionin. Por nuk është gjithmonë e mundur të dëgjosh ato regjistrime zanore në procesin e gjetjes së pjesëve të nevojshme të informacionit. Mund t'ju duhet të dëgjoni 30 minuta fjalim për të gjetur informacionin e nevojshëm.

Koha është para dhe askush nuk dëshiron ta humbasë atë. Softueri i transkriptimit të GGLOT është një nga mjetet që mund t'ju ndihmojë të kurseni kohë dhe të menaxhoni burimet tuaja në mënyrë efektive.

Nëse ju nevojitet versioni me tekst i skedarit tuaj të fjalimit, audio ose video, bëjeni menjëherë nëpërmjet GGLOT. Kaloni më pak kohë në konvertimin manual të zërit dhe kushtojini më shumë kohë mësimit të informacionit të rëndësishëm nga skedari audio.

Pamja e ekranit 2 8

Përfitimet kryesore që do të gëzoni

Çdo person, profesioni i të cilit supozon të punojë në mënyrë të shpejtë, të kryejë kërkime, të intervistojë stafin, etj., do të përfitojë nga përdorimi i mjetit të softuerit të transkriptimit GGLOT' për konvertimin online të zërit në tekst. Softueri më i mirë i fjalimit në internet në tekst do t'ju ndihmojë të shmangni gabimet e shtypit dhe gabimet e tjera.
Ju do të jeni në gjendje të shpenzoni minuta në procesin e konvertimit dhe do të keni më shumë kohë për modifikimin e rezultateve. Mjeti i transkriptimit GGLOT ofron njohje të saktë të zërit në internet. Të gjitha ndryshimet në transkriptim do të ruhen automatikisht nga programi. Pasi të keni përfunduar redaktimi i transkriptit, thjesht eksportoni skedarin tuaj në formatin TXT, PDF, DOC ose në formatin e titrave SBV të Youtube.
 

Gjithçka që duhet të bëni është:

  • Hyni në llogarinë tuaj.
  • Futni panelin e kontrollit.
  • Ngarkoni regjistrimin tuaj audio/video.
  • Shtoni bilancin dhe shtypni butonin "Merr transkriptimin".
  • U krye! Transkriptimi ka filluar dhe do të jetë gati për disa minuta!
Softueri më i mirë i transkriptimit
Safary pulti gglot