Programi më i mirë për - transkriptimin

Generatori ynë i programit të transkriptimit të fuqizuar nga AI dallohet në treg për shpejtësinë, saktësinë dhe efikasitetin e tij

Besuar nga:

Google
logo facebook
logo youtube
zmadhimi i logos
logo amazon
logo reddit
img i ri 100

Përdorni softuerin e transkriptimit të programit GGLOT për të punuar në mënyrë më efektive

Transkriptimi është një shpikje e shkëlqyer që synon të ndihmojë njerëzit të lexojnë dhe kuptojnë përmbajtjen tuaj. Ju mund të përdorni programin e transkriptimit për të bërë regjistrime të shkruara për pothuajse çdo gjë, për të përmirësuar aksesin e përmbajtjes suaj në internet, blogeve, podkasteve, intervistave, predikimeve, videove në youtube ose për të maksimizuar SEO-në tuaj.

Konvertuesi i zërit në tekst në internet: Përdor programin e transkriptimit GGLOT

Nuk ka asnjë person që nuk do të pajtohej se regjistrimi i fjalimit është një mënyrë e përshtatshme dhe e shpejtë për të ruajtur informacionin. Por nuk është gjithmonë e mundur të dëgjosh ato regjistrime zanore në procesin e gjetjes së pjesëve të nevojshme të informacionit. Mund t'ju duhet të dëgjoni 30 minuta fjalim për të gjetur informacionin e nevojshëm. Koha është para dhe askush nuk dëshiron ta humbasë atë. Programi i transkriptimit të GGLOT është një nga mjetet që mund t'ju ndihmojë të kurseni kohë dhe të menaxhoni burimet tuaja në mënyrë efektive. Nëse ju nevojitet versioni me tekst i skedarit tuaj të fjalimit, audio ose video, bëjeni menjëherë nëpërmjet GGLOT. Kaloni më pak kohë në konvertimin manual të zërit dhe kushtojini më shumë kohë mësimit të informacionit të rëndësishëm nga skedari audio.
img i ri 099
img i ri 098

Përfitimet kryesore që do të gëzoni

Çdo person, profesioni i të cilit supozon të punojë në mënyrë të shpejtë, të kryejë kërkime, të intervistojë stafin, etj., do të përfitojë nga përdorimi i mjetit të softuerit të transkriptimit GGLOT' për konvertimin online të zërit në tekst. Softueri më i mirë i fjalimit në internet në tekst do t'ju ndihmojë të shmangni gabimet e shtypit dhe gabimet e tjera.
Ju do të jeni në gjendje të shpenzoni minuta në procesin e konvertimit dhe do të keni më shumë kohë për modifikimin e rezultateve. Mjeti i transkriptimit GGLOT ofron njohje të saktë të zërit në internet. Të gjitha ndryshimet në transkriptim do të ruhen automatikisht nga programi. Pasi të keni përfunduar redaktimi i transkriptit, thjesht eksportoni skedarin tuaj në formatin TXT, PDF, DOC ose në formatin e titrave SBV të Youtube.
 

Gjithçka që duhet të bëni është:

  • Hyni në llogarinë tuaj.
  • Futni panelin e kontrollit.
  • Ngarkoni regjistrimin tuaj audio/video.
  • Shtoni bilancin dhe shtypni butonin "Merr transkriptimin".
  • U krye! Transkriptimi ka filluar dhe do të jetë gati për disa minuta!
pulti i gglot safary 1024x522 1

Provoni Gglot falas

Nuk ka karta krediti. Nuk ka shkarkime. Asnjë mashtrim i keq.