Më e mira për - OGG në tekst

Gjeneratori ynë OGG to Text me fuqi me AI dallohet në treg për shpejtësinë, saktësinë dhe efikasitetin e tij

telefon importues

Çfarë është një OGG?

Formati OGG është një nga formatet më të njohura të audios të ngjeshur që ju jep një madhësi të vogël skedari dhe cilësi të mirë audio. Për më tepër, ai mbështetet nga shumica (nëse jo të gjithë) audio player. Ose dëshironi të transkriptoni leksione ose të konvertoni regjistrimet zanore të bisedave të rastësishme me softuerin e shpejtë GGLOT, mund ta konvertoni OGG në tekst në internet në pak minuta.

Kthejeni orët e të folurit në formatin audio OGG në tekst në vetëm pak minuta!

Çfarë është një skedar teksti?

Skedarët e tekstit në përgjithësi i referohen .txt, i cili është një lloj skedari i thjeshtë që mban vetëm tekst të paformatuar. E thjeshtë dhe e qartë, por nuk mund të bësh shumë më tepër me të. Mund t'i referohet gjithashtu .docx (një dokument Word ku mund të modifikoni dhe shtoni çfarëdo tjetër) ose një .pdf (një format që lejon ndarjen e vazhdueshme të tekstit dhe imazheve pavarësisht nga hardueri. Gglot mund t'ju japë transkriptin tuaj të përfunduar në këta skedarë. dhe me shume!

WEBM në tekst
Youtube mp3

Pse duhet të provoni tonëFalasTranskriptuesi audio:

Gglot për Podcasters

 

Motorët e kërkimit mbështeten në fjalë kyçe, të tilla si citate të paharrueshme - të cilat nuk mund të kërkohen vetëm me audio. Megjithatë, duke transkriptuar podkastet tuaja me Gglot, më shumë njerëz mund të gjejnë faqen tuaj sepse diskutimi juaj rreth mësimit të thellë bëhettë kërkueshmetekërkues.

Gglot për redaktorët

 

Titrat janë një mënyrë e rëndësishme për të përmirësuar të kuptuarit e përmbajtjes suaj. Ngarkoni skedarët tuaj audio (MP3 ose ndryshe) dhe përdorni redaktorin tonë për t'ju ndihmuar të krijoni titrat tuaja,duke rritur ju dhe komoditetin e shikuesve tuaj.

Gglot për Shkrimtarët

 

Si gazetar, punonjës zyre ose ndryshe, intervistat janë një mënyrë për të siguruar një raport tërheqës. Gglot mund ta transkriptojë saktë dhe shpejt, dhe ju mund t'i korrigjoni ose hiqni ato belbëzime të panevojshme me redaktorin tonë në internet. Kaloni më pak kohë nëtranskriptimidhe më shumë kohëanaliza!

pulti i gglot safary 1024x522 1

Ja si ta bëni:

1. Ngarkoni skedarin tuaj MOV dhe zgjidhni gjuhën e përdorur në audio.
2. Audioja do të konvertohet nga audio në tekst në vetëm pak minuta.
3. Korrigjimi dhe eksportimi: Sigurohuni që transkripti të mos ketë gabime. Shtoni disa prekje përfundimtare, klikoni në eksport dhe mbaroni! Ju e keni konvertuar me sukses MOV-në tuaj në një skedar teksti.

Provoni Gglot falas

Nuk ka karta krediti. Nuk ka shkarkime. Asnjë mashtrim i keq.