GGLOT: Transkriptim preciz i audios dhe titra video

Kompania jonë ofron shërbime të përballueshme të transkriptimit në një gamë të gjerë gjuhësh.
Transkriptuesit tanë të certifikuar janë shumë të trajnuar dhe me përvojë, dhe mund të ofrojnë transkripta në cilëndo nga gjuhët që ne ofrojmë

1

Shërbimet e certifikuara të transkriptimit

2
Keni nevojë për transkriptim të certifikuar?

Pavarësisht nëse keni nevojë për transkripta për një takim biznesi, një proces gjyqësor ose ndonjë regjistrim tjetër audio ose video, ne mund t'ju ofrojmë rezultate të cilësisë më të lartë. Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë rreth shërbimeve tona dhe për të filluar projektin tuaj të transkriptimit!

Pyetjet e bëra më shpesh

Çfarë është një transkriptim i certifikuar?

Një transkriptues profesionist, i certifikuar dhe i gatshëm për të vërtetuar saktësinë e transkriptimit të tyre, nënshkruan një dokument zyrtar për të ofruar shërbime të certifikuara të transkriptimit. Ky dokument është një garanci për saktësinë dhe saktësinë e përmbajtjes së transkriptuar.
Transkriptimet e certifikuara janë shumë të kërkuara në industri pasi ato janë të besueshme dhe mund të ofrojnë transkripta cilësore.

3
9
Sa kushton transkriptimi i certifikuar?

Po kërkoni një shërbim transkriptimi të certifikuar që përshtatet me buxhetin tuaj? Mos kërkoni më tej! Opsionet tona fleksibël garantojnë që kostoja e projektit tuaj do të përshtatet me nevojat tuaja specifike. Me opsionet e transkriptimit të shpejtë, çmimin më të mirë dhe të personalizuar, mund të jeni të sigurt se po merrni transkriptimin me cilësinë më të mirë me çmimin më të mirë. Merrni ofertën tuaj falas tani dhe filloni projektin tuaj të transkriptimit sot!

Sa kohë zgjat një transkriptim i certifikuar?

Kohëzgjatja për transformimin e një regjistrimi audio në një transkriptim tekstual ndryshon në mënyrë drastike në varësi të gjatësisë së skedarit audio, ndërlikimit dhe shpejtësisë së transkriptuesit. Nëse keni nevojë për një kthesë të shpejtë, shërbimet tona të transkriptimit të shpejtë mund të jenë një ndihmë e madhe. Ne mund t'ju ofrojmë një kohë të parashikuar të dorëzimit kur bëni një kërkesë për një kuotë.

4
10
A janë të sigurta shërbimet tuaja të transkriptimit të gjykatës?

Shërbimet tona të certifikuara të transkriptimit e çojnë konfidencialitetin në një nivel tjetër. Transkriptuesit tanë janë të trajnuar për të respektuar privatësinë maksimale dhe madje mund të nënshkruajnë marrëveshje moszbulimi për të demonstruar angazhimin e tyre për të mbajtur informacionin tuaj të sigurt. Jini të sigurt që të dhënat tuaja janë të sigurta me ne.

Ne ofrojmë transkriptime të certifikuara për shumë gjuhë:

8

Si punon

6 1
Formati i hyrjes

MP4, MP3, DIVX, MPEG, WMV dhe formate të tjera mediatike

Formati i daljes

DOCX, PDF, TXT dhe formate të tjera të skedarëve me porosi

Si funksionon Gglot

Cilësi dhe saktësi

Ekspertë transkriptues

Dorëzimi i shpejtë

Konfidenciale

7

Me ekspertizën, njohuritë dhe përkushtimin tonë për përsosmëri, ju garantojmë se do të merrni cilësinë më të lartë të shërbimit dhe kënaqësinë.

Provoni Gglot falas

Nuk ka karta krediti. Nuk ka shkarkime. Asnjë mashtrim i keq.