Kthejeni postën tuaj zanore në tekst

Generatori ynë i programit të transkriptimit të fuqizuar nga AI dallohet në treg për shpejtësinë, saktësinë dhe efikasitetin e tij

Besuar nga:

Google
logo facebook
logo youtube
zmadhimi i logos
logo amazon
logo reddit
img i ri 052

Bëni të lehtë navigimin audio

Pothuajse kushdo ka pasur një moment të tërbuar ku nuk ka mundur të gjejë atë tekst specifik të asaj kënge specifike. Me transkriptuesin automatik të Gglot mund ta gjesh atë linjë dhe vulën e saktë kohore të saj!

Keni një shumëllojshmëri të gjerë opsionesh importi dhe eksporti

Gglot pranon çdo skedar audio dhe video për transkriptet tuaja. Keni tekst të thjeshtë për t'u lexuar dhe publikuar (.txt, .docx, .pdf), ose keni meta të dhëna për titrat e sofistikuara (.vtt, .ssa, .ass).

img i ri 051
img i ri 053

Merrni transkriptime të shpejta dhe të sakta!

Algoritmet e softuerit tonë sigurojnë që skedarët tuaj të transkriptohen në minuta (madje edhe për podkastet, videot, etj.) për orë të tëra dhe të jenë sa më të sakta!

Pse duhet të provoni tonëFalasTranskriptuesi audio:

 

Gglot për Podcasters

Motorët e kërkimit mbështeten në fjalë kyçe, të tilla si citate të paharrueshme - të cilat nuk mund të kërkohen vetëm me audio. Megjithatë, duke transkriptuar podkastet tuaja me Gglot, më shumë njerëz mund të gjejnë faqen tuaj sepse diskutimi juaj rreth mësimit të thellë bëhettë kërkueshmetekërkues.

 

Gglot për redaktorët

Titrat janë një mënyrë e rëndësishme për të përmirësuar të kuptuarit e përmbajtjes suaj. Ngarkoni skedarët tuaj audio (MP3 ose ndryshe) dhe përdorni redaktorin tonë për t'ju ndihmuar të krijoni titrat tuaja,duke rritur ju dhe komoditetin e shikuesve tuaj.

 

Gglot për Shkrimtarët

Si gazetar, punonjës zyre ose ndryshe, intervistat janë një mënyrë për të siguruar një raport tërheqës. Gglot mund ta transkriptojë saktë dhe shpejt, dhe ju mund t'i korrigjoni ose hiqni ato belbëzime të panevojshme me redaktorin tonë në internet. Kaloni më pak kohë nëtranskriptimidhe më shumë kohëanaliza!

pulti i gglot safary 1024x522 1

Ja si ta bëni:

1. Ngarkoni skedarin tuaj MOV dhe zgjidhni gjuhën e përdorur në audio.
2. Audioja do të konvertohet nga audio në tekst në vetëm pak minuta.
3. Korrigjimi dhe eksportimi: Sigurohuni që transkripti të mos ketë gabime. Shtoni disa prekje përfundimtare, klikoni në eksport dhe mbaroni! Ju e keni konvertuar me sukses MOV-në tuaj në një skedar teksti.

Provoni Gglot falas

Nuk ka karta krediti. Nuk ka shkarkime. Asnjë mashtrim i keq.