Më e mira për - Të folurit në tekst

Gjeneratori ynë i fjalës në tekst i fuqizuar nga AI dallohet në treg për shpejtësinë, saktësinë dhe efikasitetin e tij

Besuar nga:

Google
logo facebook
logo youtube
zmadhimi i logos
logo amazon
logo reddit
img i ri 100

Merrni informacion, shpejt

Skedarët audio janë një mënyrë e shkëlqyer për të ruajtur informacionin - derisa të bëhen shumë të mëdha. Nëse ka një leksion që duhet të kuptoni, mund t'ju duhet të shkoni përpara dhe me radhë për t'u siguruar që profesori juaj tha atë që mendonit se ata thanë. Me Gglot që nuk është më një problem - rritni ruajtjen e informacionit tuaj duke lexuar gjatë dëgjimit!

Keni një shumëllojshmëri të gjerë opsionesh importi dhe eksporti

Gglot pranon çdo skedar audio dhe video për transkriptet tuaja. Keni tekst të thjeshtë për t'u lexuar dhe publikuar (.txt, .docx, .pdf), ose keni meta të dhëna për titrat e sofistikuara (.vtt, .ssa, .ass).

img i ri 098
img i ri 097

Merrni transkriptime të shpejta dhe të sakta!

Algoritmet e softuerit tonë sigurojnë që skedarët tuaj të transkriptohen në minuta (madje edhe për podkastet, videot, etj.) për orë të tëra dhe të jenë sa më të sakta!

Ja si ta bëni:

1. Ngarkoni skedarin tuaj audio dhe zgjidhni gjuhën e përdorur në audio.

2. Audioja do të konvertohet në tekst në vetëm pak minuta.

3. Korrigjimi dhe eksportimi: Sigurohuni që transkripti të mos ketë gabime. Shtoni disa prekje përfundimtare, klikoni në eksport dhe mbaroni! Ju e keni konvertuar me sukses audion tuaj në një skedar teksti.

pulti i gglot safary 1024x522 1

Pse duhet të provoni tonëFalasTranskriptuesi audio:

Gglot për Podcasters

 

Motorët e kërkimit mbështeten në fjalë kyçe, të tilla si citate të paharrueshme - të cilat nuk mund të kërkohen vetëm me audio. Megjithatë, duke transkriptuar podkastet tuaja me Gglot, më shumë njerëz mund të gjejnë faqen tuaj sepse diskutimi juaj rreth mësimit të thellë bëhettë kërkueshmetekërkues.

Gglot për redaktorët

 

Titrat janë një mënyrë e rëndësishme për të përmirësuar të kuptuarit e përmbajtjes suaj. Ngarkoni skedarët tuaj audio (MP3 ose ndryshe) dhe përdorni redaktorin tonë për t'ju ndihmuar të krijoni titrat tuaja,duke rritur ju dhe komoditetin e shikuesve tuaj.

Gglot për Shkrimtarët

 

Si gazetar, punonjës zyre ose ndryshe, intervistat janë një mënyrë për të siguruar një raport tërheqës. Gglot mund ta transkriptojë saktë dhe shpejt, dhe ju mund t'i korrigjoni ose hiqni ato belbëzime të panevojshme me redaktorin tonë në internet. Kaloni më pak kohë nëtranskriptimidhe më shumë kohëanaliza!

Provoni Gglot falas

Nuk ka karta krediti. Nuk ka shkarkime. Asnjë mashtrim i keq.