Titra Arabisht

Krijo automatikisht titrat arabe në internet

Besuar nga:

Google
logo youtube
logo amazon
logo facebook
img i ri 089

Merrni titra të sakta arabe në sekonda

Gglot është një nga mënyrat më të thjeshta për të krijuar titra arabe falas. Duke përdorur softuerin tonë të avancuar, ju mund të shtoni titrat thjesht dhe saktë, duke u kursyer krijuesve të përmbajtjes si ju orë pune. Gjeneruesi ynë automatik i titrave mund të shtojë titra në video, shfaqje televizive dhe filma. Poloni formulimin, më pas personalizoni stilin e titrave për pamjen perfekte.

Si të krijoni titra arabe:

Dikur ishte i ngadaltë dhe i shtrenjtë. Transkriptimi i bërë nga njerëzit kishte një çmim prej 1,95 dollarë për minutë dhe kishte një kohë rrotullimi prej 24 orësh ose më shumë. U desh shumë kohë dhe përpjekje për të prodhuar një transkript të saktë audio/video.

Ne besojmë se mund të bëjmë më mirë se kaq. Ashtu si Henry Ford njihej nga optimizimi i rrjedhave të punës, përdorimi i makinerive dhe ndërtimi i linjave të montimit për të reduktuar lodhjen e punëtorëve, ne besojmë se duhet të paguajmë një minimum për t'i lejuar klientët tanë të kursejnë më shumë para dhe t'i shpenzojnë ato diku tjetër. Çmimet e ulëta mund të bëjnë një rrugë të gjatë në një ekonomi koncertesh. Në të njëjtën kohë, ne i trajtojmë punonjësit tanë me respektin më të madh dhe u paguajmë paga mbi, nëse jo dyfishin e mesatares së industrisë . Ky është rregulli që nga dita e parë dhe është gjithmonë një ditë në GGLOT.

img i ri 099
img i ri 089

Shto titra

Shtoni titra në videon tuaj Tani mund të shtoni titra në videon tuaj në 3 mënyra të ndryshme

1. Mund t'i shkruani me dorë

2. Mund të gjeneroni automatikisht titrat (duke përdorur softuerin tonë për njohjen e të folurit).

3. Mund të ngarkoni një skedar (p.sh. SRT, VTT, ASS, SSA, TXT) dhe ta shtoni në videon tuaj

Kjo është e gjitha, brenda pak minutash do të keni në dorë transkriptin tuaj të intervistës. Pasi skedari juaj të transkriptohet, do të keni mundësi ta përdorni atë përmes panelit të kontrollit. Mund ta modifikoni duke përdorur Redaktorin tonë Online.

Provoni GGLOT falas!

Ende po mendoni?

Bëni hapin me GGLOT dhe përjetoni ndryshimin në shtrirjen dhe angazhimin e përmbajtjes suaj. Regjistrohuni tani për shërbimin tonë dhe ngrini mediat tuaja në lartësi të reja!

Partnerët tanë