Shërbimet e përkthyesve audio

Konvertoni audion në tekst dhe përktheni automatikisht çdo gjuhë

Besuar nga:

Google
logo youtube
logo amazon
logo facebook

Përkthyes audio në tekst

Gglot.com është këtu për t'ju ndihmuar të kurseni kohën e shpenzuar në transkriptimin e skedarëve audio. Platforma jonë e fundit i transformon pa mundim skedarët tuaj audio në tekst dhe i përkthen ato në çdo gjuhë, të gjitha me fuqinë e automatizimit.

Mundësuar nga AI dhe Machine Learning.

img i ri 084

Si të krijoni titra:

Shtoni titra (titra) në videon tuaj. Tani mund të shtoni titra në videon tuaj në 3 mënyra të ndryshme :

  1. Lloji manualisht titrat : Nëse preferoni të krijoni titrat nga e para ose dëshironi kontroll të plotë mbi përmbajtjen dhe kohën, mund të zgjidhni t'i shkruani ato me dorë. Kjo metodë ju lejon të futni tekstin e saktë dhe të rregulloni sinkronizimin me videon tuaj. Megjithëse mund të marrë kohë, ai siguron një nivel të lartë saktësie dhe personalizimi.

  2. Ngarkoni një skedar dhe shtojeni atë në videon tuaj : Nëse tashmë keni një skedar titrash (p.sh. SRT, VTT, ASS, SSA, TXT), mund ta ngarkoni lehtësisht dhe ta shtoni në videon tuaj. Kjo metodë është ideale nëse keni marrë një skedar titrash nga një përkthyes profesionist ose keni krijuar një duke përdorur një mjet tjetër. Sigurohuni që oraret në skedar përputhen me videon tuaj dhe bëni çdo rregullim të nevojshëm për një përvojë shikimi pa probleme.
  3. Krijo automatikisht titrat me Gglot : Për një qasje më të shpejtë dhe më efikase, mund të përdorni softuerin e njohjes së të folurit për të gjeneruar automatikisht titrat për videon tuaj. Kjo metodë konverton automatikisht fjalët e folura në videon tuaj në tekst, duke ju kursyer kohë dhe përpjekje. Mbani në mend se titrat e krijuara automatikisht mund të mos jenë perfekte, kështu që është thelbësore t'i rishikoni dhe modifikoni ato për saktësinë, gramatikën dhe shenjat e pikësimit.

Si të shtoni titra në një video

8

Hapi 1: Zgjidhni skedarin video

Zgjidhni cilin skedar video dëshironi të shtoni titra. Zgjidhni nga skedarët tuaj ose thjesht tërhiqni dhe lëshoni
5

Hapi 2: Transkriptimi automatik

Klikoni "Titrat" në menynë e shiritit anësor dhe mund të filloni të shkruani titrat, "Transkriptim automatik" ose të ngarkoni një skedar titrash (p.sh. SRT)
punë nga shtëpia 3

Hapi 3: Ndrysho dhe shkarko

Bëni çdo modifikim të tekstit, fontit, ngjyrës, madhësisë dhe kohës. Pastaj thjesht shtypni butonin 'Eksport'

Si punon

Projektuar me thjeshtësinë dhe shpejtësinë në mendje,
Gglot.com përkthen audion në tekst në mbi 50 gjuhë si anglisht, spanjisht, frëngjisht, japonisht, rusisht, gjermanisht, holandisht, kinezisht, koreanisht për një çmim të ulët.

Ngarkoni

Ne mbështesim një shumëllojshmëri skedarësh audio dhe video: .mp3, .mp4, .m4a, .aac dhe .wav .mp4, .wma, .mov dhe .avi

Redakto

Rishikoni transkriptin tuaj me kode kohore dhe folës të shumtë.

Shkarko

Ruani dhe eksportoni transkriptin tuaj si MS Word, PDF, SRT, VTT dhe më shumë
img i ri 080

Dhe kjo eshte e gjitha!

Në vetëm disa minuta të shkurtra, do ta keni në majë të gishtave dokumentin tuaj të transkriptuar plotësisht. Pasi të jetë përpunuar skedari audio, do të keni mundësi të përdorni transkriptin përmes panelit të llogarisë tuaj dhe të bëni çdo modifikim të nevojshëm duke përdorur redaktuesin tonë të përshtatshëm në internet.

Provoni Gglot falas

Nuk ka karta krediti. Nuk ka shkarkime. Asnjë mashtrim i keq.